Artık Korsan Karşıtıyım!!(Resimli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Artık Korsan Karşıtıyım!!(Resimli)
Bugün öğle arasında kafa dağıtmak için bi müzik store a girdim ve resimdeki 6 albümü aldım. Artık benim gibi bir insanın korsan kullanmaması gerektiğine inandım. Ama hala beleş uygulama indircem. Herneyse kasiyer Fettah Can albümünü görünce abi sen Türk müsün dedi. Dediğine göre albüm 4 ay önce gelmiş. Hiçkimse almamış.

hort teame istifamı sunuyorım öyleyse

Herneyse kasiyer Fettah Can albümünü görünce abi sen Türk müsün dedi. Dediğine göre albüm 4 ay önce gelmiş. Hiçkimse almamış.

Haydar

Emekli Yönetici
Artık Korsan Karşıtıyım!! Aferin

Konu Sahibi
bu ikisini karşılaştırın

elektronik müziğe gelecğin en çok kullanılacak bir müzik türü olduğu için sıcak bakıyorum ama yapıcaksanız david guetta gibi yapıcaksınız

Geleceğin en çok kullanılacak müzik türü olduğunu zannetmiyorum.Ben yaşarken olmaz en azından sonrada ne oluyosa olsun Yaşarken yaptırmam

Konu Sahibi

Geleceğin en çok kullanılacak müzik türü olduğunu zannetmiyorum.Ben yaşarken olmaz en azından sonrada ne oluyosa olsun Yaşarken yaptırmam
gitarin böyle kullanılması hoşuma gitmedi hatta bende karşı çıkarım belki

gitarin böyle kullanılması hoşuma gitmedi hatta bende karşı çıkarım belki

Gitar dediğini öğrenene kadar ellerin kanıycak acı çekeceksin.Daha sonra o günleri düşünüp gülecen falanÖyle beleşten iş olmaz.Zaten tellere vurmanın zevkinide vermez bu tarz şeyler.Git çok istiyorsan Guitar Hero falan oynama ama enstrumanlarımıza karışma Elektronik, teknoloji iyi hoşta her şeyide bu tarz bozmaya çalışınca olmuyor.

Maddi durum şu anlık el vermeiyor,korsana devam bende orjinal almak yönünde düşünürüm de şartlar el verse neleri değiştirmem ki

Konu Sahibi
hatırladım ilk başladığım gün akustiğe ellerim kan içinde kaldı

Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...