Artik Herkez Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak !!!!!! + 2027 ye kadar Sertifika !

Sponsorlu Bağlantılar

Gospadi

Gospadi

Üye
Bazı arkadaslar basarmıslar,onların adına tsk yanlız ben nokia e 71 kullanıyorum ve Dediklerini yapinca yeni dosya cikiyor fakat telefona yuklerken bu uygulama "Guvenilmeyen uygulama saglayicidan yuklenemez" diyor ve yuklemiyor. Yani bu ise yaramiyor..

enesoncu

Üye
bu hangi telefon modelleri için

NOUN58

Üye
hocam şifrreyi kaabul etmiyor

selamın_aleyküm

Üye
Her teele olmaz kayt olmanız gerekir

--------------- Ekleme ---------------

ben kayıt oldm
:)

snowtiger

Üye
topragım dedigin gibi yaptım ama güvenilmeyen bi saglayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez dio anlamadım yha bi el at su ise

Selman29

Üye
kardes hersey iyi güzel ama bu nalet e71 tam yüklemenin ortasinda güvenilirsiz setifika diyo zap diye birakiyo beni ortada elimden kaza cikacak bi yardimci olsan!

djkeles

djkeles

Üye
Tesekkurler

m_ertg

m_ertg

Üye
kardeş indirdim ama yapamadım daha gusel bı sekılde acıklaya bılırmısın eger soyledıgın gıbıyse cok ısıme yarıcak cok tskkr ederımmm

vildan67

Üye
yapamadım

arkadasım ben sana programı versem sen sertifikalarmısın n95 telefonuma program yüklüyorum sertifika hatası veriyor süresi gecmiş filanda demiyor sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyo kac günleridr bu programı yükleyemeyorum neolur bana yardım et programı bu sitede buldum linki bu http://www.maxicep.com/s60-3rd-maxi...lackballer-v2-0-1-unsigned-turkce-140498.html neolur arkadasım eğer yardım edersen sana cok dua ederim neolur cvp ver

vildan67

Üye
Olmalı Kardes Yenı Resımler Ekeldım Konula ılgılı Yukarda::::::::::

programı indirdim her dediğini adım adım yaptım tele yüklerken Guvenilmeyen uygulama saglayicidan yuklenemez diye hata verdi bu seferde arkadasım ben sana programı versem sen sertifikalarmısın nokia n95 telefonuma kac günleridr bu programı yükleyemeyorum neolur bana yardım et yüklemek istediğim programı bu sitede buldum linki bu http://www.maxicep.com/s60-3rd-maxi...lackballer-v2-0-1-unsigned-turkce-140498.html neolur arkadasım eğer yardım edersen sana cok dua ederim neolur cvp ver ben bu programı telefonuma yüklerken sertifika hatası veriyodu şimdide senin dediklerini yaptım Guvenilmeyen uygulama saglayicidan yuklenemez diyo birinci engelden geciyorum ikinci engele takılıyor ne olur bana yardım et cok önemli cvp ver kac günlerdir bekliyorum

bu forumda kimse cevap vermiyor herhalde

canerkan

Üye
işin en basiti k*y ile cer dosyasının adı neyse senin dosyanın adıda o olacak. bazı cihazlarda işe yaramıyor ayrıca bazı dosyalardada.ben onların ikisine de aynı ismi verdim,dosyamı aynı klasöre atıp onlarla aynı adı veriyorum oluyor

custunel

Üye
kardeşim inan okurken aha yine biri bişler sallamş dedim (: ama işlemi bizzat 5800 a uyguladım ve çalıştı :D seni gözlerinden öpmek istiyorum :D:D:D

RevengeRR

Üye
bu telefonu aldım bugün
konunun ilk mesajına bakarak bişeyler yapmaya çalıştım
asıl sorun şu ki
sertifika hatası alırken ben hellocarbine yi nasıl yükleyeyim ki
zaten hata veriyor yüklemiyor bişey onu nasıl yükleyecez???

vildan67

Üye
ya bosuna yazmayalım arkadaslar kapatsınlar konuyu bu ne ya 2hafta oldu bi cvp vermediler ya program sahibinin hiç umrunda değilkii anca soralım soralım cvp alamayalım bi kactane daha konuya soru sordum 2hafta oldu gene cvp yok bide bu siteyi önerdilerdi bana pehhhhhhhhhhh

harsh61

harsh61

Üye

file signing failed. maybe certificate is wrong,or you entered password?

başarısız imza dosyası. belki sertifika yanlış veya şifre girdiniz?

hatası veriyor ;(((

sbuyukbasaran

Üye
selam eklediğiniz proğram için teşekkür ederim benim cep telefonu modelim N79 proğramı kulandıktan sonra güvenilmeyen sağlayıcı uygulaması korumalıysa yüklenemez diyor. bu sorunu aşmama yardım ederseniz teşekkür ederim

ozanoztabak

Üye
tşk

alpay531

Üye
evet arkadaslar bu programla sertifka sorunu ve sis sorunu ortadan kalkiyor..:sn:

Programi indirin icinde okubeni.txt var iste onu iyi okuyun :coold:
__________________________________________________________________-

Program mesajın sonunda, ektedir.

bu methodla signed olayinda imei e gerek yok genel signed yapiyoruz (OPDA sagolsun) ve sertifika süresi yirmi yil

aciklama

klasörün icinde
1 adet cer dosyasi
1 adet *** dosyasi
1 adet auto-signsis
1 adet signsis dosyasi var.

toplam 4 dosya besinci dosya ise bizim unsigned.sis dosyamiz artik neyi signed etmek istiyorsaniz siz ekleyeceksiniz.
cer ve *** dosyalarina 'adini sen koy ' diye adlandirdim bu iki dosyaya signed etmek istedigimiz dosyanin adini verecegiz.

auto-signsis dosyasina geliyoruz sag tiklayip degistir (düzenle) diyoruz orda benim adlandirdigim bu yazi cikiyor

signsis adinisenkoy.sis adinisenkoy_signed.sis adinisenkoy.cer adinisenkoy.*** 00000

burda sirayla sis -signed.sis cer ve *** dosyalarini ayni ad yapiyoruz unsigned dosyamiza göre artik neyse.. sifreyle oynamalim sorun cikmasin :)

bosluklara ve diger bir kac kelime dikkat. KAYDET deyip cikiyoruz. daha sonra auto-signsis dosyasina geliyor ve cift tikliyoruz biraz bekliyor ve signed dosyaniz yanda beliriyor( ikinci bir sis dosyasi olarak)

ÖRNEK:eger Explore dosyasini signed edeceksek böyle olacak
signsis Explore.sis Explore_signed.sis Explore.cer Explore.*** 00000 kaydet deyip cikacaksiniz

umarim anlasilmistir.

bugün uzun denemelerin sonucunda bunlarin kanisina vardim
1- program KESINLIKLE calisiyor
2- maalesef HER SIS DOSYASI ICIN GECERLI DEGIL sebebini cözemedim (daha)
3- BAZEN ikinci kez kendi imei adresinize göre yeniden signed etmek gerekiyor ki buda bunun anlamini yok ediyor sadece uzun süreli sertifika olmus oluyor.

KONUYU ÖZELLIKLE BURAYA ACTIM HERKES GÖRSÜN DUYSUN DIYE,PROGRAMLAR KONUSUNA ACSAM BURDA HALEN YARDIM KONULARI ACANLAR OLACAKTI.UYGUN GÖRÜLDÜGÜ ZAMAN SILINEBILIR YADA TASINABILIR.BENDEN BU KADAR...

Bazi Bilgiler Alintidir ...

kardes ordahepsini yaptıktan sorna sign it a tıklıorum
file singning failed. maybe certificate is wrong, or you entered the wrong passworld?
bunu dioo bunu die diorrr acabaa ?

lejyonermcb

Üye
olmuyorrr

bydjmango

Üye
arkadaşım harbiden helal olsun son noktayı koymuşsun denedim bomba gibi çalısıyor

Üst Alt