cuteftp Üye arkadaşım kendi imei numarana göre bir sertifika almışsın... tabi ki sende olur... denemeyin. sadece konuyu açan arkadaşta işe yarar... çünkü onun telefonuna uygun sertifika var... hemen yapıyor...
arkadaşım kendi imei numarana göre bir sertifika almışsın... tabi ki sende olur... denemeyin. sadece konuyu açan arkadaşta işe yarar... çünkü onun telefonuna uygun sertifika var... hemen yapıyor...
F_K_A Üye Dediklerini yapinca yeni dosya cikiyor fakat telefona yuklerken bu uygulama "Guvenilmeyen uygulama saglayicidan yuklenemez" diyor ve yuklemiyor. Yani bu ise yaramiyor..
Dediklerini yapinca yeni dosya cikiyor fakat telefona yuklerken bu uygulama "Guvenilmeyen uygulama saglayicidan yuklenemez" diyor ve yuklemiyor. Yani bu ise yaramiyor..
vanhelsing5355 Üye Arkadaşlar bende Nokia N96 var ve içindeki şarkılar ve video'larda sertifika hatası veriyo ne yapabilirim bana yardım edermisiniz...???
Arkadaşlar bende Nokia N96 var ve içindeki şarkılar ve video'larda sertifika hatası veriyo ne yapabilirim bana yardım edermisiniz...???
yagizER Üye olacakmi eminmisin brader --------------- Ekleme --------------- hepsini denedik insallah olacak
gekommthier Üye program signed dedi ama telefondan yine aynı hatayı veriyor.!! --------------- Ekleme --------------- Artik Herkez Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak Türkçeyi düzgün konuşun yaa Artik Hiç kimse Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak denediğim programlar sertifika sorunu taşımıyor. kurulum esnasında hata ile kapanıyor. o da bir gelişme --------------- Ekleme --------------- konu çöpe bence.
program signed dedi ama telefondan yine aynı hatayı veriyor.!! --------------- Ekleme --------------- Artik Herkez Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak Türkçeyi düzgün konuşun yaa Artik Hiç kimse Sertifika ve SIS Sorunu yasamayacak denediğim programlar sertifika sorunu taşımıyor. kurulum esnasında hata ile kapanıyor. o da bir gelişme --------------- Ekleme --------------- konu çöpe bence.
canyusufcan Üye aynen ya "gerekli uygulama erişimine izin verilmedi" diyor. kardeş bir çözüm bulabilir misin?lütfen Telefonum n81--Saygılar
aynen ya "gerekli uygulama erişimine izin verilmedi" diyor. kardeş bir çözüm bulabilir misin?lütfen Telefonum n81--Saygılar
kanuni67 Üye Süper çalışıyor.daha öncede kullanmıştım bunu.yazılanları dikkatli bir şekilde yapın,kesinlikle çalışır
Süper çalışıyor.daha öncede kullanmıştım bunu.yazılanları dikkatli bir şekilde yapın,kesinlikle çalışır