Artık diş macununu neden ortadan sıktın tartışması sona erecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Artık diş macununu neden ortadan sıktın tartışması sona erecek
Şahsen benimde çok uyuz olduğum hatta takıntı yaptığım hatta ve hatta diş macunumu başka gizli yerlerde saklamama neden olan can sıkıcı bir durum şu tüplerin ortadan sıkılması.:ehe

Karı koca ayıran sevgilileri bir birine düşüren , kankaları düşman eden, babaları çocuklarından soğutan bir tanıntı :ehe Artık buna bir son veriliyor.Yıllardır beklenen icat piyasaya çıkıcak hemde 5 küsür dolara :ehe yakında vapurlarda ve trenlerde satıcılarda görebilirsiniz.

Tüpü alete takıp ve düğmesine basıyorsunuz o gerekli olan miktarı size veriyor bu kadar basit :ehe

• Beğen
Tepkiler: M3L!H, minoo, Revengeful ve 1 kişi daha

Cihandar

Cihandar

Üye
gerekli bi araç...! :box

Revengeful

Emekli Yönetici
Güzelmiş

OğuzcanAbi

Üye
daha neler görecez

Mert

Mert

Üye
Benimde bozuk tipli bişeyi düzeltme takıntım var :D
Benim içinde iyi bir icat

Davulbaz

Davulbaz

Üye
zihni sinir gibi birşey bu herhalde

Perfect!

Üye
bunada bulunur bişey sorun çıksın yeter :D

denemeeee123456

Üye
güzelmiş her eve lazım bi tane :D

nitroux

nitroux

Üye
iyide şimdi bu macunu neresinden sıkıyor :ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Amaaan ne gerek var böyle şeylere para vermeye.Sık ortadan yahu o zevkten mahrum mu bırakacaksın kendini :ehe

Teşekkürler

iyide şimdi bu macunu neresinden sıkıyor :ehe

En dipten olsa gerek :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
ilginç

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;2602127' Alıntı:
Amaaan ne gerek var böyle şeylere para vermeye.Sık ortadan yahu o zevkten mahrum mu bırakacaksın kendini :ehe

Teşekkürler

En dipten olsa gerek :ehe

Takıntı Ercan bu para önemli değil :D

erenakman

erenakman

Üye
Şahsen benimde çok uyuz olduğum hatta takıntı yaptığım hatta ve hatta diş macunumu başka gizli yerlerde saklamama neden olan can sıkıcı bir durum şu tüplerin ortadan sıkılması.:ehe

Karı koca ayıran sevgilileri bir birine düşüren , kankaları düşman eden, babaları çocuklarından soğutan bir tanıntı :ehe Artık buna bir son veriliyor.Yıllardır beklenen icat piyasaya çıkıcak hemde 5 küsür dolara :ehe yakında vapurlarda ve trenlerde satıcılarda görebilirsiniz.

Tüpü alete takıp ve düğmesine basıyorsunuz o gerekli olan miktarı size veriyor bu kadar basit :ehe

Benimde buna takıntım var ne yazıkki . Ayrıca düzelteceğim diye neredeyse 1 saat kadar uğraşıyorum =)

3rhan336

3rhan336

Üye
boşuna masraf bide fırçayı macuna denk getiremessek bi masraf daha :ehe

minoo

minoo

Üye
benim de takıntım var ama asla ortadan ordan burdan sıkmam .D en altından başlarım böylece hiç düzeltmek zorunda kalmıyorum :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
arada çıkıyor bi dengesiz sıkıyor ortadan gidiyor :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt