Artık devletin site sansürlemesinden bıktım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Artık devletin site sansürlemesinden bıktım.
Çok sevdiğim ve iyi zaman geçirip zaman zaman yazılar yazdığım ismini şuan vermek istemediğim bir site dün itibariyle yasaklanmış.Tepkimi buradan dile getirme hissiyatı duydum.

Devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.Aykırıdır.

 


TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bazıları hak ediyor ama ... Mesela youtube ...Onlar nasıl izin verebiliyor Atatürk ü asalayıcı videolara ... Atatürk ü geçtim ama o bir türk ... Atatürk ü veya Türk ü aşağılayamazlar.Sonuç bu olur ...
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yahu siteleri kapattırmak bir dava açmaya bakıyor, önüne gelen dava açar ve bizimde mükemmel ötesi yargımız kabul ederse olacağı budur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt