Artık ciddi ciddi bakar mısınız arkadaşlar.BİRİNİ ALCAM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
2. el piyasasıyla ilgelenmiyorum ve x5 alıyorum HERKEZE TELŞEKKKÜRLER (herkez Z ilemiydi s ilemiydi :D )

61semih

61semih

Üye
hayır zaten çok çabuk sıkılan ve sık telefon değiştiren birisi neden 0 telefon alsın ki akıl var mantık var... 2. elden zarar etmemek isteyen 2. el alır bu kadar basit...
oyle dusunme kardesım ben sık degıstırırım ama sımdıye kadar hıc 2. el almadım,zarar etsemde ılk ben kullanacagım telefonu ıcımde suphe olmayacak.kısıden kısıye degısır tabıkı saygı duymak lazım

----------Eklendi @ 20:15:38 ---------- Yazıldı @ 20:15:10 ----------

2. el piyasasıyla ilgelenmiyorum ve x5 alıyorum HERKEZE TELŞEKKKÜRLER (herkez Z ilemiydi s ilemiydi :D )
z ile :)

kpln04

kpln04

Üye
oyle dusunme kardesım ben sık degıstırırım ama sımdıye kadar hıc 2. el almadım,zarar etsemde ılk ben kullanacagım telefonu ıcımde suphe olmayacak.kısıden kısıye degısır tabıkı saygı duymak lazım ----------Eklendi @ 20:15:38 ---------- Yazıldı @ 20:15:10 ---------- z ile :)
s ile

nerdesingol

Üye
herkes yazılır ama takılmaya gerek yok yani 1 harfin hesabını kimse yapmaz :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Doğru tercih hayırlı olsun.

61semih

61semih

Üye
her kez iler herkes aynı degıl anlamıda aynı degıl aslen, her kez her defasında anlamında kullanınınca boyle yazılır ve her defasında anlamı taşır arkadaşın kullandıgı anlamda herkes dogrusudur herbırınıze anlamı tasıyınca yani :)
konuyu saptırmak ıstemezdım ama belkı bır ıkı bılmeyen arkadaş ummadık bıcımde bunu ogenmiş olur :) choCHuxx gençliği yaşıyoruz malesef

----------Eklendi @ 22:57:09 ---------- Yazıldı @ 22:56:36 ----------

bu arada hayırlı olsun guzel telefon (tasarım anlamında ace olsada ozellık anlamında guzel ) :)

Consul9

Consul9

Üye
"s" ile :ehe
şimdiden hayırlı olsun kardeşim :oke:

DonVitoo

Üye
LG Optimus Black al. Galaxy Ace den daha iyidir. 900 lira hem de.

Her türlü aksesuar kılıf sd card ekran koruyucu, batarya kablo , şarz vsvs. birçok şeyi bulabileceginiz çin siteleri var uygun güzel. 15 gün içerisinde kargo ücretsiz geliyor.
1 dolara bile ürün satın alabilirsiniz kargo ücretsiz size teslim ediliyor. Bu konu da aşagıdaki linkte siteleri görebilirisiniz.

Bu sitede alışveris sitelerinin karşılaştırılmasınıda bulabilrisiniz.

İyi alışverişler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sormana gerek bile yok para sikintin yak madem iphone al istedigin her sey var onda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt