Artık Ayrılık Vakti..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Artık Ayrılık Vakti..
Not: buraya açmamım amacı konu dışını kirletmemektir.

Uzun bir zamandır buradayım. İyi arkadaşlıklar, kardeşlikler ve dostluklar
kazandım ama bunuda en iyi bildiğim yolla yaptım samimiyetle :) Bu günün geleceği zamanı bekliyordum, bu sonun olacağı günü bekliyordum, geç olsada geldi işte nedenler çok karışık ben bile aslında bilmiyorum. Gitmeye zorlanıyorum desem inanırmısınız? İşte öyle bişey bu hoş değil ama bazen yapmak zorundayız çünkü yapmazsak baskılar durmuyor. Keşke daha farklı şekillerde buraya gelseydim, daha farklı bir "nedenle". Keşkeleri bu yüzden sevmiyorum, keşke böyle olsaydı, keşke şöyle olsaydı, keşke bu "İŞ" olmasaydı o zaman gitmek zorunda kalmazdım yani zorla ayrılmazdım. Şuan düşündüğünüzden daha çok farklı şeylerle savaşıyorum ben, hatta hiç aklınızdan geçmeyecek şeyler bu. "Bazıları çok iyi bilir buraya geliş amacım çok farklıydı" hemde bambaşka sebeplerdi bunlar, yoldan geçerken uğramadım yani bilerek oldu tesadüf değil.

Her neyse fazla derinlere inmek istemiyorum. Akşama banı attırıcam son günümü keyifle geçireyim istiyorum soru sormayın cevaplayabilsem kendime söylerdim :)

Gitmek cesaret ister maxicep, gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesafeler girince varış yerinin hiçbir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir biliyormusun oturursun aracın k*çına bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar görünürden :) o zaman anlarsın işte vedalaşmak kalana değil asıl gidene koyar.

yiyenlere afiyet olsun ha bu arada bu yazıyı gören lütfen beyaz yazı var diye yayın yapmasın parolamız ise "zaten mİSAfirsin burada" siz bu cümleyi yazın ben anlarım gördüğünüzü bakalım kaç kişi yiyecek ... not: dan alıntıdır

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, __xXx__, Silinen Üye 94869 ve 1 kişi daha

codblackops2

codblackops2

Üye
Uzun bir zamandır buradayım. İyi arkadaşlıklar, kardeşlikler ve dostluklar kazandım ama bunuda en iyi bildiğim yolla yaptım samimiyetle :) Bu günün geleceği zamanı bekliyordum, bu sonun olacağı günü bekliyordum, geç olsada geldi işte nedenler çok karışık ben bile aslında bilmiyorum. Gitmeye zorlanıyorum desem inanırmısınız? İşte öyle bişey bu hoş değil ama bazen yapmak zorundayız çünkü yapmazsak baskılar durmuyor. Keşke daha farklı şekillerde buraya gelseydim, daha farklı bir "nedenle". Keşkeleri bu yüzden sevmiyorum, keşke böyle olsaydı, keşke şöyle olsaydı, keşke bu "İŞ" olmasaydı o zaman gitmek zorunda kalmazdım yani zorla ayrılmazdım. Şuan düşündüğünüzden daha çok farklı şeylerle savaşıyorum ben, hatta hiç aklınızdan geçmeyecek şeyler bu. "Bazıları çok iyi bilir buraya geliş amacım çok farklıydı" hemde bambaşka sebeplerdi bunlar, yoldan geçerken uğramadım yani bilerek oldu tesadüf değil.

Her neyse fazla derinlere inmek istemiyorum. Akşama banı attırıcam son günümü keyifle geçireyim istiyorum soru sormayın cevaplayabilsem kendime söylerdim :)

Gitmek cesaret ister maxicep, gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesafeler girince varış yerinin hiçbir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir biliyormusun oturursun aracın k*çına bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar görünürden :) o zaman anlarsın işte vedalaşmak kalana değil asıl gidene koyar.

yiyenlere afiyet olsun ha bu arada bu yazıyı gören lütfen beyaz yazı var diye yayın yapmasın parolamız ise "zaten mİSAfirsin burada" siz bu cümleyi yazın ben anlarım gördüğünüzü bakalım kaç kişi yiyecek ... not: dan alıntıdır

Duymamış olayım gitmiyorsun hiçbir yere :nono:

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir
-efşan

-efşan

Üye
Güzel şaka..!

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hoop Hoop nereye yahu :nono:

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir
Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
:züü: :hmmm ama hiç anlamadım yinede hayatta başarılar... :agla2:

-efşan

-efşan

Üye
Güle güle Kardeşim. Hepimiz gibi sen de zaten misafirsin burada:bye2:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Zaten sende misafirsin burada bizim gibi :)

FeC!

FeC!

Üye
Misafirsin burada zaten Cakma mason abim benim. :)

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
:züü: Görüşürüz :( Arada bi' uğra.Mesaj at :)

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
zaten misafirsın burda defol! :nono:
(şaka mayetinde soyledm :züü:)

ismail

ismail

Üye
zaten herkes mİSAfir burada. Verdiğin tavsiyeni unutmucam :ah

doctorrr

doctorrr

Üye
hadi la ordan :dry:

Metin MF

Metin MF

Üye
Zaten sende misafirsin burada...

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
iyi adamdın gitme bea!

bu arada üstüne alınmadın işalah şaka mayetinde..:tebessüm:
Alah yolunu açık etsin...

spy ghost

spy ghost

Üye
kardeşim seninle yaptığımız makaraların hesabı yok ama nereye gidiyorsun anlamadım , hayatında başarılar :bye:

__xXx__

__xXx__

Üye
hani ramazanda sahura kadar konusacaktık la oldu mu lan şimdi bu ayıp ettin smartım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt