şunu anlamadım nasıl maxicep üyelerine ücretsiz oluyor ?@kesasd
Bazı gruplarda wallpaper çok az güncelleme ile artıracağınızı düşünüyorum

Bunun birçok yöntemi olabilir aslında (üyelik, maxicep user id vb.) ama sadece kampanyayı buradan duyuracağım. Bu arada veritabanımız online olduğu için yeni duvar kağıtlarını anlık güncelliyoruz. Dolayısıyla uygulamanın güncellenmesini beklemiyorsunuz. Bu arada sloganımız şu "beğenmeyene banka havalesi ile parası koşulsuz iade"![]()

Hüseyin eline saglik kardesim. basarili calismalar devam ediyor.
bu arada Maxicep uygulamasi icin bir sey soylemistim onu unutmayalim. @kesasd
Zaten bendeki sürümde şuan o özellik deaktif.Aklımda Ali Kemal abiZaten bendeki sürümde şuan o özellik deaktif.
merak etmedim 
tamamdir kardesim.Aklımda Ali Kemal abiZaten bendeki sürümde şuan o özellik deaktif.

Çektiğimiz güzel görüntüleri bizde eklesek işine yararmı @kesasd usta? Köşelerine Maxicep yada çekenin adını da ekleriz buda kişinin reklamı olur ne dersin abi?
Bu indirim tamamen aklımdan çıkmış. Kesinlikle el atacağım bu duruma. Bu konu içerisinden bilgi ve indirim kuponlarınızı yollayacağım.abi hala ücretli yapmadın bi iyilik![]()
Elbette böyle bir şey mümkün olabilir. Şu şekilde yaparız ben resime uygulama içerisinden tıklandığında "Gönderen : x" olarak büyük puntolarla kişinin adını yazarım.
Bu indirim tamamen aklımdan çıkmış. Kesinlikle el atacağım bu duruma. Bu konu içerisinden bilgi ve indirim kuponlarınızı yollayacağım.

Uygulamalarla arayı fazla soğutma Hüseyin. @kesasd
Yoksa seni Red'e havale ederim ona göre![]()

Maxicep uygulaması için havale edersen süper olur![]()

Mobil sürümde aşırı reklam olmasa kullanılır arayüzü çok hoş ama reklamlar fazlaBen şakayla karışık takılıyorum.
Hüseyin arkadaşımızın işleri şu ara yoğun. @kesasd
O yüzden [acil durumlar dışında] bazı şeyleri yoluna koyana kadar bir süre uygulamalarla ilgilenemeyecek.
Kendisine gereken anlayışı göstermeliyiz.
arkadaş yine konuyu hortlatmış![]()
bu arada paylaşım için