Arsenal in sol bek oyuncusu Kieran Gibbs : Fenerbahçe taraftarı dünyanın en iyilerinden ...

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Arsenal in sol bek oyuncusu Kieran Gibbs : Fenerbahçe taraftarı dünyanın en iyilerinden ...
Arsenal'in başarılı sol beki Kieran Gibbs, Lig TV'ye özel açıklamalar yaptı.

Premier Lig'deki ilk haftanız hakkında ne demek istersin?

İlk maç hayal kırıklığı oldu ama daha sonra çarşamba günü çok iyiydik. Şimdi o performansımızı sezonun geri kalanında da göstermek istiyoruz.

Sıradaki Fulham maçı ve Arsenal'in sezon hedefleri hakkında neler diyeceksin?

Geçen sezonu çok iyi bitirdik. Sezon sonunda performansımız en üst düzeydeydi. Şimdi yeniden o seviyeye çıkmamız gerekiyor. Nasıl oynamak istediğimize odaklanmalıyız. Bu sezon daha güçlüyüz. Fulham maçı ise çok zorlu olacak. Orada oynamak hiçbir zaman kolay değildir. Yerel bir derbi sonuçta. Hafta içindeki maçın yorgunluğunu atmalı ve cumartesi günkü maç için hazırlanmalıyız.

Türk bir gazeteci olarak sana Fenerbahçe hakkında bir şey sormak istiyorum. Fenerbahçe maçını kazandınız ve sen de bir gol attın. Maç ve stadyumdaki atmosfer hakkında ne demek istersin?

Birkaç yıl önce yine orada oynamıştık. Neyle karşılaşacağımızı biliyorduk. Yine bizi hayal kırıklığına uğratmadılar. Atmosfer muhteşemdi. Dünyanın en iyilerinden biriydi. Maçtan bir gün önce otelin önünde bile taraftarlar vardı ama biz iyi oynadık. Taraftarların bizi etkilemesine izin vermedik. Ama daha işin yarısını hallettik. Önümüzdeki hafta kalan işi de halletmek istiyoruz.

Türk futbolu ve Galatasaray'ın Emirates Kupası'ndaki başarısı hakkında ne düşünüyorsun?

Türkiye'ye birçok yıldız gitti. Belki kariyerlerinin sonundalar ama bu yine de hem ülke hem de Süper Lig için olumlu bir şey. Türkiyede Taraftarlar da futbolu çok seviyor. Böyle büyük oyuncuların da ligde forma giymesi herkes için çok iyi bir şey.

Arsenal 2005'ten beri kupa kazanamadı. Bu seni ve takımı nasıl etkiliyor? Bir de senin menajerinle ilişkin nasıl?

Kulüp olarak tabi ki kupalar kaldırmak istersiniz. Bakarsanız şu anda takımda 2005 yılından kalan neredeyse hiçbir oyuncu yok. Bu da çok kötü bir şey. Sonuçta oyuncular buraya kupa kazanmak için geliyor. Bizim bu sezonki ana hedefimiz de bu. Kupalar kaldırmak. Wenger'le ilişkime gelince; O oyuncularına çok güvenen birisi. Oyuncular da ona tamamen güveniyor ve o ve kulüp için elinden geleni yapıyor.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
keşke takımda taraftar gibi olsa...
 


Üst Alt