El Hadimi Üye Konu Sahibi teknoboy' Alıntı: bu işlemi galaxy pocket'a uygularsak bozulur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Bi zarar geleceğini sanmam geri.düzeltebiliyor.
teknoboy' Alıntı: bu işlemi galaxy pocket'a uygularsak bozulur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Bi zarar geleceğini sanmam geri.düzeltebiliyor.
El Hadimi Üye Konu Sahibi umut2131' Alıntı: video yu hemen yükleye bilirmisiniz ben yapamadım Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm çalışmam gereken sınavlar var anca yaz olunca
umut2131' Alıntı: video yu hemen yükleye bilirmisiniz ben yapamadım Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm çalışmam gereken sınavlar var anca yaz olunca
bobis Üye deadzone 512 mb ram istiyodu yukledim kasiodu ama oynuyorum blackmart dan indirdigim oyunlar hep calisiyor - - - Eklendi - - - galaxy ace s5830i de hata olurmu kardes
deadzone 512 mb ram istiyodu yukledim kasiodu ama oynuyorum blackmart dan indirdigim oyunlar hep calisiyor - - - Eklendi - - - galaxy ace s5830i de hata olurmu kardes
El Hadimi Üye Konu Sahibi bobis' Alıntı: deadzone 512 mb ram istiyodu yukledim kasiodu ama oynuyorum blackmart dan indirdigim oyunlar hep calisiyor - - - Eklendi - - - galaxy ace s5830i de hata olurmu kardes Genişletmek için tıkla ... Uyumsuzluk hatası olabilir.
bobis' Alıntı: deadzone 512 mb ram istiyodu yukledim kasiodu ama oynuyorum blackmart dan indirdigim oyunlar hep calisiyor - - - Eklendi - - - galaxy ace s5830i de hata olurmu kardes Genişletmek için tıkla ... Uyumsuzluk hatası olabilir.
El Hadimi Üye Konu Sahibi umut2131' Alıntı: videoyu hemen yükleye bilirmisin bn ypmadim Genişletmek için tıkla ... Yarın yüklüyorum söz .
umut2131' Alıntı: videoyu hemen yükleye bilirmisin bn ypmadim Genişletmek için tıkla ... Yarın yüklüyorum söz .
Emrebali05 Üye ben galaxy miniye yapmıştım marketteki hangi oyunu yüklediysem hata veriyor yani gereksiz donanım yetmiyor anlıcanız ...
ben galaxy miniye yapmıştım marketteki hangi oyunu yüklediysem hata veriyor yani gereksiz donanım yetmiyor anlıcanız ...
Hayatgs Üye ben de denedim klavye falan gitti gözükmedi de neyse yorumlara bakılırsa zaten bir işe yaramıyor he ?
ben de denedim klavye falan gitti gözükmedi de neyse yorumlara bakılırsa zaten bir işe yaramıyor he ?
alisait07 Üye blacktalon' Alıntı: evet Build.prob ile tel modeli değişiyor ve markette çoğu oyun açılacaktır ama ram ve gpu yu kandıramıyoruz Genişletmek için tıkla ... ama swap yapıp ram yükselebiliriz overclolockloda ghz kasma azda olsa azalıroyunlar gözükmüyo ama armv7 olduhiçbirşey çalışmadı geri aldım bobis' Alıntı: telefonunuzda sorun cikarsa wipeleri uygulayin ozaman cozulur sorulariniz Genişletmek için tıkla ... wipe leri recoveriden miayarlıyoz
blacktalon' Alıntı: evet Build.prob ile tel modeli değişiyor ve markette çoğu oyun açılacaktır ama ram ve gpu yu kandıramıyoruz Genişletmek için tıkla ... ama swap yapıp ram yükselebiliriz overclolockloda ghz kasma azda olsa azalıroyunlar gözükmüyo ama armv7 olduhiçbirşey çalışmadı geri aldım bobis' Alıntı: telefonunuzda sorun cikarsa wipeleri uygulayin ozaman cozulur sorulariniz Genişletmek için tıkla ... wipe leri recoveriden miayarlıyoz
cemaldur Üye Sırf şunu yazmak için üye oldum sakın denemeyin beyler galaxy mini cihazım mahvoldu içinde ki herşey gitti açılıştaki Samsung logosu çıkmadı siyah ekran kaldı boşu boşuna ROM attım
Sırf şunu yazmak için üye oldum sakın denemeyin beyler galaxy mini cihazım mahvoldu içinde ki herşey gitti açılıştaki Samsung logosu çıkmadı siyah ekran kaldı boşu boşuna ROM attım
ByBlaCk4 Üye Cihaz armv7 olmuyo mesela nfs most wanted yüklerseniz oyun kapanmaya zorluyo.armv6 da armv7 oyunu oynamak imkansız
Cihaz armv7 olmuyo mesela nfs most wanted yüklerseniz oyun kapanmaya zorluyo.armv6 da armv7 oyunu oynamak imkansız
Mücahit Güven Üye chainfire var. grafikleri azaltıp oyunun oynanmasını sağlıyor. Build.prop değişikliliğiyle kullanabilirsiniz. ama build.prop u karıştırmayın fazla :-)
chainfire var. grafikleri azaltıp oyunun oynanmasını sağlıyor. Build.prop değişikliliğiyle kullanabilirsiniz. ama build.prop u karıştırmayın fazla :-)