Web Tarayıcı Armorfly Browser & İndirici | Çok Hızlı ''Yeni ve Denendi''

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Armorfly Browser & İndirici | Çok Hızlı ''Yeni ve Denendi''
Android platformu için en iyi uygulama geliştiricilerinden biri olan Cheetah Mobile tarafından geliştirilen yeni bir web tarayıcısı Armorfly Browser.

Uygulama kalıcı olarak gizli moddadır.
Ve kötü amaçlı site koruması vardır.
Reklam engelleyicisi ve Hızlı web sayfası yükleme özelliği ile öne çıkan uygulama , düşük veri hızlarında bile hızlı yükleme yapar. (Chrome dan hızlı bu konuda)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: tuareq, Silinen Üye 2498213, AKDELİKAN ve 9 diğerleri

akman_12

Üye
Teşekkürler

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: 'Şeref'

aycan54

Üye
Teşekkürler.

teşekkürler

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim.

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Yıllarca CM Browser kullandım, baya da memnundum. Bunu da bi deneyelim..

Market yorumlarını okuduktan sonra denemekten vazgeçtim. Veri tasarrufu yok, CM gibi açılışta donmalar hâlâ mevcut, sayfa yüklemelerinde takılıyor. Ayrıca indirme özelliği her sitede çalışmıyor, mesela youtube. Şu an sayfa çevirisi ve indirme de dahil hemen her özelliği bulunan Opera en iyisi.

Son düzenleme:

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cm browser ın geliştiricisi tarafından sunuldu zaten bu uygulama.. veri tasarrufu vadetmiyor.. Reklam engelleme ve gizlilik konularına önem verilmiş.

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Geliştirici ayni ben de biliyorum. Ama farklı uygulama yerine CM browser a yatırım yapsalar daha iyi olurdu. sözde 3mb boyutu var ama 200mb ram yiyor sürekli. Reklam engelleme be gizlilik dahili olarak artık her tarayıcıda var ama çok da işe yaramıyor..

kartal3x

Üye
Teşekkürler

dark3434

Üye
Teşekkürler. Gerçekten hızlı.

CM browser'ı uzun zaman kullandım. Güncelleme aldıkça berbat oldu. Artık kullanmıyorum. Umarım bu tarayıcı da öyle olmaz. Teşekkürler.

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim..

jatvalca

Üye
kardeşim emeğe saygı teşekkürler
fakat indirdiğin resim müzik (video hariç) sistemde görünmüyor çok uğraştım ayarlarda felan bulamadım

Bu tarayıcı gerçekten hızlı ve kaliteli bir tarayıcıymış. Paylaşım için teşekkürler

ezioTD

Üye
Video ses vs indirme konusunda Amaze i De oneririm

İkinci bir tarayıcı olarak yükledim ve gerçekten hızlı bir tarayıcı olduğunu gördüm.
Bazı arkadaşlar açılışta veya kullanırken donmasından bahsetmiş, bu kullandığınız telefonun işlemcisine bağlı olarak ilk yüklemede işlemciye bindirdiği yükle birlikte geç açılması ile gecikmelere sebepten donmalara sebep olmaktadır yani telefonunuzun gücü yetmemekte bazı uygulamalar için..
Bazı eksik gördüğüm yerlerden birisi eklenti desteğinin olmayışı başta gelmekte.

Uc Browserin üstüne mobilde tarayıcı tanımam. Symbian döneminden beri kullandığım en iyi tarayıcı.