Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiArkler yeni telefon alıcamda sizce samsung star wifi mi yoksa 6500slide mi??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The CoRRe
Üye
Konu Sahibi
Arkler yeni telefon alıcamda sizce samsung star wifi mi yoksa 6500slide mi??
yaw bütçem 400 450 tl de kısmetse sıfır alıcam eger 2.el bulamassam 6500s sıfır alıcamda ya samsung daha iyiyse ondan saplandım. 2si arasında kafam karıstı.
TopFury
Üye
Samsung Nokiadan daha iyi olamaz.
Birkere coğrafyası yetmez daha iyi olmaya.
Ayrıca işletim sistemi yetmez Nokia'ya yetişmeye
Ama bak tekrar söyliyeyim o paraya N95 bulursun en iyisinden...
Hatta N79'da, N82'de...
The CoRRe
Üye
Konu Sahibi
n95 2.eli bulabilirmiyim 250-270e?
zx6r
Üye
aynı fiyata N95 N79 gibi telefonları bulmak mümkün iyi araştır söylediğin 2 telefonda 5 para etmez
illede alıcam dersen 6500s derim.
The CoRRe
Üye
Konu Sahibi
oke kardes çok sagol. herkes 6500s diyor.
TopFury
Üye
Yahu adam 2side 5 para etmez demiş sen ordan cımbızla 6500 çekmişin...
The CoRRe
Üye
Konu Sahibi
evt ama çogu nokıa diyor bide n95in sıfırı yok bulamadım yha :S
--------------- Ekleme ---------------
yaw telefonu bn degl babam alıcak 6500s 2.el alalım dedim yok sıfır diyo n95 de sıfır yok :S
deadly105
Üye
3-5 gün önce turkcell bayinden 445tl ye 5800 aldım bir bak istersen
niye NOKIA dan neden şaşmıyacak ki.La nokia iflas etse hala nokia hala noki.NOKIA dna şamayacaksan eğer NOKIA monitörüde var bilgisayarında onu kullan.Kıl oluyorum böylesine ya
NOKIA dan şaşmayacakmış
Samsung star eline alıp bir incele ilk önce beğenirsen al derim ben.Dokunmatik hassasiyeti nasıl bilmiyorum.Ama karizma bir telefon oldugu kesin. işletim ssitemide olması samsung starı bir adım daha one cıkartıyor
TopFury
Üye
Hakan arkadaşım, eğer Samsung ve Nokia arasında bir tercih yapılması gerekilirse tabi ki Nokia'dan şaşmasın...Yani...samsung...peheey... Sadece LCD yapsın bence Samsung çünkü orda süper