arkaşlar yardım edebilirmisiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaKıNCaLı

Üye
    Konu Sahibi
arkaşlar yardım edebilirmisiniz...
Ya benim pc de bir sorun war ama bulamıorum...

sorun şu pc kitlenioo donuo pc ye reset atıom snr internetim olmuo çnkü ıp degişio modemi açıp kapatıom snr düzelioo internetimde gelio bazende pc reset atıo bir hata verio yardım ediinnn ltfen sizce sorun ne__?:agla :sos

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
tek çözüm format atmak

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
kardeşim sanırım anakartında şişme var galiba!..

Büyük İhtmimal ama bunun için mutlaka! bi Bilgisayarcıya götür!!..

Ama elektronikden anlayan birine göster makineni!!..

Tahminim anakartında 4 parça değişecek eğer şişme varsa yoksa virüs vardır o zaman format sorununu çözer!!! ;)

UndeRqRo.uNd

Üye
Önce Kaspersky ile bi tarama sonra System Mechanic ile systemi orjinal haline çevirme deneyin olmadı format+XP

perfectlover

Üye
Bu sorunun pek çok sebebi olabilir. PC donuyorsa eğer ilk olarak ram'de bir inceleme yapmak gerekir. Ram artık yeterli gelmiyor olabilir. İkinci olarak virüs ve spy benzeri bir yazılım da sorun yaratıyor olabilir. Öncelikle güncel bir antivirüs ve antispy yazılımı ile sistemini tara. Daha sonra "Advanced WindowsCare", System Mechanic vb programlardan biri ile hata taraması yap. Bunlardan bir sonuç çıkmazsa sorun donanımsal demektir. Bu durumda ilk olarak Bios pilini kontrol et, bitiyor olabilir. Bir de eğer ekrana çıkan "hata kodunu" yazarsan daha da yardımcı olabiliriz.

SaKıNCaLı

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bilgileriniz için çok teşşekür ederim ya yeni siteye girme fırsatım oldu sorun şu aslında virüs programım avast lisanslı tm sürüm bilgisayar modem açık oldugu zaman kitlenio snr reset atıoyorum bilgisayar açıldıgında internetim olmuo yani IP degişik vs. die bir hata verio messenger a girdigimde modemi kapatım açıorum snr oluoo internetim geri gelio bazen de pc reset atıo kendiliginden snr hata raporu gelio "bilgisayarınız ciddi sorundan kurtarıldı"
bazende öle bişeki şarkı dinleyemiorum hata verioo off nolcakk ya benim bu pcni hali şimdiden yardımlarınız için çoooq teşşekür ederim=)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
Yapmayın gözünüzü seveyim ya, bir işi biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız susun, çözümü var onun ama format değil...

söylede bizde bilelim o zaman neymiş çözümü
çözümü var demişsin cümleyi bana sürtüştürüp bırakmışsın cvp falan yok
ben yine seninkinden mantıklı cvp verdim:kotu:

dün format attım sürekli kasılıyordu şimdi 9 program var

sorunu bilmiyorum kasılıyordu mousede ok değil 4cm büyüklüğünde kare vardı pc yeni açdığımda masaüstünü sürekli sade mavi ekran çıkıyordu ,yeşil kareler
madem çok iyi biliyorsun ben bilmiyorum
bakalım ne cvp vercen çözüm mü bulcan birdaha bu tür sorunda format atmiyim
yoksa yazdığımı başka yeremi çekcen:oku

en başda zart zurt konuşunca sen bilmiyosun diyosan, sonuçda sorunun çözümünü bulmakdanda yine laf atacan gibime geliyor

DefectoR

söylede bizde bilelim o zaman neymiş çözümü
çözümü var demişsin cümleyi bana sürtüştürüp bırakmışsın cvp falan yok
ben yine seninkinden mantıklı cvp verdim:kotu:

dün format attım sürekli kasılıyordu şimdi 9 program var

sorunu bilmiyorum kasılıyordu mousede ok değil 4cm büyüklüğünde kare vardı pc yeni açdığımda masaüstünü sürekli sade mavi ekran çıkıyordu ,yeşil kareler
madem çok iyi biliyorsun ben bilmiyorum
bakalım ne cvp vercen çözüm mü bulcan birdaha bu tür sorunda format atmiyim
yoksa yazdığımı başka yeremi çekcen:oku

en başda zart zurt konuşunca sen bilmiyosun diyosan, sonuçda sorunun çözümünü bulmakdanda yine laf atacan gibime geliyor
Öncelikle sana burda sataşan yok, daha sonra bilgim hakkındaki yorumlarına aldırış etmiyorum çünkü bilgimin ne derece olduğunu ben biliyorum bilenlerde biliyor sana ıspatlama gibi bir çaba içerisinde değilim ben bilgisayarcılık sektöründe 14 senemi verdim bilmem anlatabildim mi?

gelelim ikinci şıkkımıza yaptığın hata ve yazdığın ukalaca cevap şahsımdan ziyade yönetime yapılmış bulunmaktadır bunuda karşılıksız bırakmayacağımızdan emin olabilirsin...

teşekkür ederim
Maxicep Yönetimi..

DefectoR

Bu arada arkadaşın sorununa da cevap yazalım, Black rose arkadaşın dediği gibi ana kartı şişmiş olabilir bunu biraz daha açarsak anakartta işlemcinin kenarındaki kondastörler şişmiş olabilir zaten baktığında anlarsın tepeleri şişer ve hafif akıntı olmaya başlar, bir başka sorun işlemcide ve ya yuvasında sorun olabilir, ramlarde sorun olabilir iletken olan yerleri oksitlenmiş olabilir onları bi su zımparası ile silersin aynı zamanda pc de takılı olan ekran kartı modem vs... gibi kartları da iletken olan kısımlarını su zımparası ile sil ( tabi bu seçenekleri anakartında şişme yok ise yap ) daha sonra tekrar kullanmayı dene bunlarda olmaz ise disine scandisk yap badsector var mı yok mu onları kontrol et zaten badsactor var ise bi bardak soğuk su iç ancak üstünü kapatabilirsin o da bi söküğe yama vurmak gibi bişi olur.

Not: Eğer daha önce bilgisayar kasası açmadı isen bu işi bilen birinin yanında kontrolü altında yapman tavsiyemdir sonra kasayı koltuğunun altına alıp bi dolu masraf yapmanı istemem...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
Uygunsuz kelimeler kullanımdan dolayı yazın düzenlenmiştir...

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar gereksiz sataşmalar , göndermeler yapmanın anlamı yok onun cevabı odur alıntı yapılır hayır arkadaşım öyle degil o en kestirme yol, aslında böyle böyle denir kapanır olay uzatmaya gerek yok degil mi görmemiş olayım bu konuyu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...