Arkadasşlar c6-01 de adam akilli tv uygulamasi yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur.t

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasşlar c6-01 de adam akilli tv uygulamasi yok mu?
Arkadaslar c601 cep telefonum var ama doğru düzgün bir tv izleyemiyorum.Önceden telefonum symbian anna da iken kanal d be star uygulamalarını oviden indirip kurmuştum.Herhangi bir sorun olmadan izliyordum.Sonradan telefonu güncellediğim zaman sistemim belle oldu.Ne olduysa bunda sonra başladı ne kanal d ne de star uygulamasını izleyemez oldum. Keşke güncellememiş olaydım.şimdi arkadasların forumda paylaşmış olduğu web tv uygulamasını yükledim. Onu da açmadı ekran geliyor donup kalıyor vodafonun sınırsız cepnetini kullanıyorum.Sadece opera mini ile youtube dan dizi film vb. izliyorum o da ekranda hız 79kb oluırsa biraz takılarak izliyorum. Yoksa biraz hız yükseldiği zaman acayip takılıyor Benim anlamadığım nokta şu Ben 600 tl ye satın almıs olduğum nokia c601 ile sınırsız internet bağlantım olmasına rağmen televizyon izleyemeyeceğim de ne kadarlık bir telefon almam gerekir ki televizyon izleyebileyim.Bu arada kimse bana rtsp ve mms kanallarını söylemesin onlarda beş para etmez Şimdiden tüm arkadaslara teşekkür ederim

cyber

cyber

Üye
android alsaydın

onur.t

Üye
    Konu Sahibi
neyse aldık bir kere kardeş çözüm yolu ne sen onu söyle

cyber

cyber

Üye
uygulama türünde istiyosun ve uygulamalar android ve ios a çıkıyor biz symbiancılar maalesef rtsp ile yetinmek zorundayız

ANIL

ANIL

Admin
web tv uygulaması şuan için en iyisi. internetine bağlı

23palulu23

23palulu23

Üye
sorun sende isyan etme ! :D :D

şaka bi yana ben çok rahat izliyorum web tv programıyla . Senin net hızın düşük olduğu için izleyemiyorsun kardeşim .

• Beğen
Tepkiler: fe4
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
senin net hızında bir sorun vardır. wi-fi kullanmanı öneririm. tv izleme gibi durumlarda iyi bağlantı gerekir ve bu da en iyi w-fi ile oluyor. webtv gayet başarılı bir uygulama. ayrıca rtsp linkler beşpara etmez değil çünkü genellikle ios ve android'de de rtsp ve mms linkler kullanılıyor. örneğin trt nin apple uygulamasındaki link de rtsp dir.

akinorta

Üye
sanırım arkadaşın net hızı düşük. Bunlar canlı yayın bağlantısı olduğu için normal video izlemeye benzemez. Yayını açmadan önce önbelleğe aldığı için bir süre beklemek gerek. Yız düşük oluncada önbellekleme süremi çok uzuyor. Böyle olunca da canlı yayın kopup değişiyor ve yeniden bir bellekleme sürecine gidip kısır döngüye sebep oluyor.

onur.t

Üye
    Konu Sahibi
sorun sende isyan etme ! :D :D

şaka bi yana ben çok rahat izliyorum web tv programıyla . Senin net hızın düşük olduğu için izleyemiyorsun kardeşim .

kardeş vodafon un vermiş olduğu cepnet sınırsız iki seneye yakındır kullanıyorum ilk 100 mb de 7.2 daha sonra 96 kb ye düşüyor

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...son-guncelleme-17-40-30-05-2012-a-645753.html bundan iyisini bulamazsın şimdilik ,arkadaşa bi teşekkürü esirgeme :)

gözüm sana teşekkür ederim web tv güzel bir uygulama ama sınırsız cepnet te izleyemiyorum once den symbian da ne guzel di hiç olmazsa kanal d te star uygulamasını izliyor duk sanki güncelle dik te iyi halt ettik bu durumdan şikayet ci benim gibi çok insan var teşekkürler arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt