Ns_Lion
Üye
Lanet olsun aynı sorun var bndede ama daha önceden belli etmiştim oda anladı hatta bi ara kabul edecek die bekliodum tabiki teklif etmedim edemesim
sonra tatil falan girdi 3 ay
sonraki senelerdede pek konuşmamaya başladık şimdiki durum berbat. hergün gör gözgöze gel bak hayal kur strese gir üzül sonra o başkasıyla konuşsun sen bunu gör küplere bin ama bşey söyleyeme üzül üzül üzül ...
Kardeş biraz cesaretini topla ve söyle bnce. Yüzüne bakamama düşüncesinden sıyrıl çünkü sen utangaç olduun için sana öyle geliyor çevrene bir bak en az 2-3-4 blkide daha fazla kişiyle çıkmış olan vardır adamlar da utanma var mı yokkk. zerre kadar utanmıolar
arkim den biliom. cesaretini topla ve söye hoşlanıyorum de. oda hoşlanıosa cevap verir olumlu yoksada sonra sadece söylemek istemiştim dersin . kapatırsın konuyu.
sonra tatil falan girdi 3 ay
sonraki senelerdede pek konuşmamaya başladık şimdiki durum berbat. hergün gör gözgöze gel bak hayal kur strese gir üzül sonra o başkasıyla konuşsun sen bunu gör küplere bin ama bşey söyleyeme üzül üzül üzül ... Kardeş biraz cesaretini topla ve söyle bnce. Yüzüne bakamama düşüncesinden sıyrıl çünkü sen utangaç olduun için sana öyle geliyor çevrene bir bak en az 2-3-4 blkide daha fazla kişiyle çıkmış olan vardır adamlar da utanma var mı yokkk. zerre kadar utanmıolar
arkim den biliom. cesaretini topla ve söye hoşlanıyorum de. oda hoşlanıosa cevap verir olumlu yoksada sonra sadece söylemek istemiştim dersin . kapatırsın konuyu.
hic uyumadik. hic bisey.olmamis.gibi davrandigi gunlerde arkadasimda sevgili bulmustu.kiza ne dedin.diye sordum senden hoslaniyorum.galiba dedim o da bende dedi.s ben galiba desem paralardi beni duygularindan emin.konusmayinca cok.kiziyo bazi.kizlar dikkat et