Legendary_484
Üye
bence çok acele olur ortam iyi değil o kadar daha hoş bir erde söyleyebilirsin tabi bunun için kızla azcık yakın olman lazım
Iyi de bi tek dersanede görebiliyorum

bence çok acele olur ortam iyi değil o kadar daha hoş bir erde söyleyebilirsin tabi bunun için kızla azcık yakın olman lazım

Iyi de bi tek dersanede görebiliyorum![]()
bak oncelikle kizin cevresiyle tanis onlarla takil. kimsenin ne dedigi senin umrunda olmasin gerekirse kizla olmak icin arkadaslarini ek.( bunu kizda gorurse iyi olur) cok ukala olma kanka gibide davranma kiza. kizla konusurken kizin gozune bakmaya calis. solicegin cumleyi cok dusunme. dusunde solersem kizarmi falan deme. boyle davran. KONUNUN TAKIPCISIYIM UMARIM SONUCU IYI OLUR SOLEDIKLERIMI DIKKATE AL .KOLAY GELSIN

olum sazan gibi de atlanmaz ki göz teması kur izlediğini anlasın eğer pas verirse açıl hem dersaneye giden adamsın ne işin var karıyla kızla üniv. i kazan yığınla denk gelir
aklına yatan yerde söyle önemli olan mekandan ziyade senin özgüvenini toplaman.o özgüvenin tavan yaptığı yerde çık ve konuş.

Biraz bakış hissettir ona pas veriyosa saniye bekleme

Tamam herkes aynı şeyi diyosa bi bildiğiniz vardır bakacam![]()
Ama goz temasi cok onemli utangacligi bi kenara birak. Sana benden bi tavsiye konusurken sen kiza yaklasma kiz sana yaklassin. ses tonunu ayarlaman lazim. kizin dikkati dagilirsa konuyu degistirip biraz kisik sesle konus ki kiz seni anlayabilmek icin sana yaklassin dikkatini sana versin. KONUNUN TAKIPCISIYIMtamam teşekkürler bu pazar açılmayı düşünüyorumbi bildigim var tabiAma goz temasi cok onemli utangacligi bi kenara birak. Sana benden bi tavsiye konusurken sen kiza yaklasma kiz sana yaklassin. ses tonunu ayarlaman lazim. kizin dikkati dagilirsa konuyu degistirip biraz kisik sesle konus ki kiz seni anlayabilmek icin sana yaklassin dikkatini sana versin. KONUNUN TAKIPCISIYIM

.... ama ciddi ol... agır takıl...
.... kız bunu fark edecektir... üzerinde bir çift göz oldugunu farketmesi onuda düşüncelere sokacaktır.....

yahu şimdi 3 sayfa muhabbetin hepsini okuyamadım. ama bende düşüncemi yazayımda...
3 aşama var.
1. si acele etme heyecan yasak.... kendini farklılaştırma... oldugun gibi davran...
yanına gittiginde nabzın artacak tabiki 120-150 Allah ne verdiyse.... ama ciddi ol... agır takıl...
2. aşama---- 1. aşama kurallardı...
burda 1-2 gün sınıfta yalnız takıl tenefuslerde çekil bi kenara ama öyle üzgün dertli gorunme... kendi halinde mutlu takıl
dışarı çagıran olursa cıkma mümkünse şamata olan ortamdan uzak bir köşede dur
3. aşama
sınıf içerisinde kızı gözlerinde takip et..ama öyle hayran hayran bakma.... kız bunu fark edecektir... üzerinde bir çift göz oldugunu farketmesi onuda düşüncelere sokacaktır.....
gözlerine bak...... yuksek ihtimalle göz göze geldiğinizde kız gözlerini kaçıracaktır.. sen sakın kaçırma......
diyer gün sabah bir günaydın de... nasılsın felan normal arkadaş muhabbeti... 4-5 cümleyi geçmesin
dün yaptıgını aynen yine yap..... eğer kız sana karşı boş degilse.... durumu fark etmiştir zaten....
gün içerisinde daha çok göz göze geleceksinizdir..... ..... yeşil ışık yanmıştır....
dershane çıkışında bekleyip kıza açılabilirsin![]()
haaaa ama şunuda ekleyeyim.... üzerinde bir çift göz oldugunu fark ettiğinde... seni arkadaş olarak görüyorsa olayı şakaya bağlayabilir.... oda öylece boşboş bakabilir..... veya ne bakıyosun felan gibi konuşabilir....
sen nabza göre şerbet misali... yogunluğu düşür biraz.... daha az bak... şaka durumu devam ederse... kız sadece arkadaşın
---------------------
amma yazdım yine yav.. gece gece dertlendim yine......![]()
aceleci davraniyosun pisman olursu.soyliyim bi.sure yakin takil disarda da beraber olmaya calis soylicek zamani bulursun. acele isten hayir gelmiyo cok.uzulursun.sonra. ben.iki yildir ders dinleyemiyorum bos bos dolaniyorum ders calisma.aliskanligim da yok benim hayatinda emin adimlar at acele etme. olmasi garantiyse bile kotu yola.sapabilir bu.durum aceleyle
bugün dersane var cumartesi pazar var pazar erken mi olur dersinsabah sabah can sıkıntısına konuyu okuyayım dedim 6 sayfa yazı okudum hala icraat yok anladığım kadarıyla liseye gidiyosun böylesine heyecanı yaşının küçük olmasına veriyorum ama bu kadar da olmaz ki erkek adam dediğin cesaretli aşık dediğin gözü kara olur delikanlı gibi çıkar söyler 'seviyorum seni benim olmanı istiyorum' sen 6 sayfadır kızla ne konuşacam muhabbeti yapıyosun az cesaretli ol yada kızın peşini bırak kızada yazık etme kız hakkında bilgi vermemişsin kız belki daha önce hiç kimseyle çıkmadı okulunu düşünüyo gelecek kaygısı var belki bu durumda bu kızı yolundan çeviremezsin öte yandan geçmişi olan aklı derslerde olmayan bi kızsa yapıştır derim (teklifi) daha uzatma 7inci açıl artık şu kıza sende kurtul konuyu takip eden milyonlarda kurtulsun bu heyecandan hadi koçum göreyim seni erkek ol delikanlı gibi yürü kızın üstüne
senin kızda sorun vardı osman ama hala sorunu anlayamadım![]()

2 gün az gelir. 3-4 gün belli et kendini......
Tamam saol uygulayacağım ama naber nasılsın diye sor demişsin ya naber tamam da nasılsın dersem direkt anlamaz mı? O kadar yakın değilim... Tenefüs konusu da mantıklı... Dersane çıkışı nasıl olcak ya çok heyecan yaparım yanında kankası olur zaten de... Çıkış işi yaş kendini tanıyorum
----------Eklendi @ 07:04:42 ---------- Yazıldı @ 07:02:28 ----------
Ya iki gün yakınlaşcaz ya dostumbugün dersane var cumartesi pazar var pazar erken mi olur dersin

sen işine bak
tamamdır yalnızsınız...
tamam teşekkürler bu pazar açılmayı düşünüyorum![]()
kardes bak kiza direk acilma. yavas yavas. once gidip tanis kizla. daha sonra sohbet et konusurken anlasin senin onu sevdigini. fazla utanma. sakin kankalik yapma. kiz sana kanka gozuyle bakmasin. dedigim gibi once kizla kaynas sonra acil. unutma sabrin sonu selamettir