Legendary_484
Üye
Teşekkürler kardeşimslm kardeş benim gençlik yıllarımı hatırlattın bana bende çok utangaç biriydim sevdiğim kızın yanında ya ne konuşacağımi ne söyleyeceğimi bilmezdim bir şey söyleyeceksem on defa düşünüp sonra söylerdim. Mantıklı bir şey söyledim falan filan diye söyleyeceğimden etkilendimi falan düşünürdüm. Sonra bu utangaçlık halimle gittim çok sevdiğim kıza açıldım malesef kabul etmedi çok üzüldüm kimseyle konuşamaz oldum zaten özgüvenim fazla yoktu o da gitti bir iki yıl böyle geçtikten sonra üniversiteye gittim orda kız ortamlarım oldu kızları daha fazla tanıdım. Ve çokta kafamdaki gibi olmadıklarını anladım malesef o kadar da mükemmeli aramadıklarını anladım onları biraz güldür biraz eğlendir ama bunu kendine güvenerek kendini kastmadan yap yani biraz doğal olduktan sonra herşey kendiliğinden gelir bunu unutma şimdi böyle davranarak bir sürü kişiyle kızla çıktım bunu övünerek olsun diye söylemiyorum sadece beni anımsattığın için sana yardımcı olmak için söylüyorum bu son yazacağımda unutma bazen ne kadar çalışırsan çalış olmuyorsa olmuyordur kızın seninle çıkacağı varsa çıkar.

----------Eklendi @ 18:26:10 ---------- Yazıldı @ 18:23:05 ----------
Ne diyim kardeş geçmiş olsun ınş benimde böyle olmazben derim ki git direk mevzuya gir.özgüvenim yok deme,topla kendini çık karşısına konuş öyle espriyle falan pek olmuyor ben yaşadım aynısını.ben lisede 2 yıl at gibi kişnettim de kızın gülmelerı yeri göğü inletti de ne oldu?gittim konuştum kızla yok babam duyarsa kızar falan diye bilmem doğru bilmem yalan söyledi.Sonra ikimiz de ıstanbulda üni kazandık burada da konuştuk mesajlaştık gezdik falan.yine ne yapsam gülüyordu ben de yine denedim ama yok olmadı.olmayınca olmuyor sana tavsiyem kışın güneşine kızın gülüşüne aldanma.hoşlanıyorum diyorsan git konuş hayır dese bile en azından aklında soru işareti kalmamis olur.ama hoşlanmadan oteyse ret cevabını kolay kolay sindiremezsin.bana 5 yıl oldu hala O aklımda.benim tecrübem bu yönde kendin burdan muhasebenı yap.ins gönlünün istediğini alırsın.benim derdim ben yandım eller yanmasın...
----------Eklendi @ 18:31:01 ---------- Yazıldı @ 18:26:10 ----------
bi hafta daha böyle geçti sadece 3 gün görebiliyorum. Hiç başbaşa kalamıyoruz ki ama karar verdim arkadaşlar ise kankasıyla gircem ona danışıcam o benden daha çok tanıyor sonuçta ne yapmam gerektiğini söyler değilmi arkadaşlar??