Arkadaşlığımı riske atıp şansımı denemelimiyim? (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlığımı riske atıp şansımı denemelimiyim? (ACİL)
arkadaşlar acil bi yardıma ihityacım var dersanede bizim sınıfta tanıştığım bi kızdan uzun süredir hoşlanıyorum...
fakat hiç belli edemedim, bu tür konularda da pek yetenekli olduğum söylenemez çok utangacım, hemen yüzüm kızarır...
en büyük korkularımdan biri de ya bana hayır derse nasıl yüzüne bakarım, muhabbetimiz de yok merhaba merhaba. tek ümidim bi kaç kere esprime güldüğünü duymuştum... :D

1-sizce açılıp arkadaşlığımı riske atmalımıyım?
2-nasıl açılabilirim? en yakın arkadaşı aracılığıyla olaya girsem nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant ve -efşan

fLuke!

fLuke!

Üye
aynı sorun bende de var sayılır:(
daha bugün sınav çıkışı yanımdan geçti.yanımda arkadaşım olduğundan birşeyde diyemedim.:(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bak hemwn söyleme de böyle aranı biraz iyi tut ama birbirinixe kanka diyecek kadaryakın olma ve sürekli kohuşmalarınla falan hissettir ondan hoşlandığını sonra söylersin :oke:

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
bak hemwn söyleme de böyle aranı biraz iyi tut ama birbirinixe kanka diyecek kadaryakın olma ve sürekli kohuşmalarınla falan hissettir ondan hoşlandığını sonra söylersin :oke:
Işte nasıl muhabbet kurcam ki o da sessiz sakin ben zaten utangaç :( of of

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kız nelerden hoşlanıyo ortak yönleriniz neler bunlardan yola çıkarak muhabbeti kur :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Afferin sana. Benim konumu pisletmeyin !

haklısın saçma sapan mesajlar

----------Eklendi @ 19:28:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:14 ----------

Afferin sana. Benim konumu pisletmeyin !

----------Eklendi @ 19:26:08 ---------- Yazıldı @ 19:24:48 ----------

E gidip nelerden hoşlanırsın desem kız abazan sanır

yok artı tabi ki kıza öyle sormucan :D ortak arkadaşlar yardımıyla öğren :oke:

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi

haklısın saçma sapan mesajlar

----------Eklendi @ 19:28:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:14 ----------

yok artı tabi ki kıza öyle sormucan :D ortak arkadaşlar yardımıyla öğren :oke:
ya güzel kardeşim :) diyelim ki rock tan hoşlanıyo x dizisini seviyo vs. vs. nolcak ki yani napcam anlamadım :bilmm

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım almak için açtım bu konuyu sadece bi kişi yardım etti lütfen yardım ya...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
acele etme sadece biraz daha sohbet kurmaya calis bence. ondan sonra acilirsin simdi sohbetin de az kisiye gore degisir kabul edip etmeyecegi bu durumda.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
acele etme sadece biraz daha sohbet kurmaya calis bence. ondan sonra acilirsin simdi sohbetin de az kisiye gore degisir kabul edip etmeyecegi bu durumda.
ya hadi benim utangacligımı geçtik konuştum da o da çok sessiz sakin :( dediğim gibi hiç muhabetimiz olmuyor bugün de yakinina oturacağım dersanede. Sadece bir iki kere esprime güldüğünü duydum :D

turker10

turker10

Üye
ssen gereksiz konularda bile muhabbet kurmaya çalış olacaksa zaten devamı gelir ama şimdi gider de konuşursan direk olarak o bence tamamen toto olur ya tutarsa hesabı çok acele etme bi şekilde muhabbeti kur devamı belli eder kendini ...:oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ya hadi benim utangacligımı geçtik konuştum da o da çok sessiz sakin :( dediğim gibi hiç muhabetimiz olmuyor bugün de yakinina oturacağım dersanede. Sadece bir iki kere esprime güldüğünü duydum :D

bende sessizim fazla konusmayi sevmem bnm.gibi biri denk.gelince basta ben de fazla.konusmam ama konuscam.diye cok.zorlama.kendini zamana birak biraz.cunku cok.kotu duruma dusebilirsin zorla.konuscam diye

teotar

Üye
slm kardeş benim gençlik yıllarımı hatırlattın bana bende çok utangaç biriydim sevdiğim kızın yanında ya ne konuşacağımi ne söyleyeceğimi bilmezdim bir şey söyleyeceksem on defa düşünüp sonra söylerdim. Mantıklı bir şey söyledim falan filan diye söyleyeceğimden etkilendimi falan düşünürdüm. Sonra bu utangaçlık halimle gittim çok sevdiğim kıza açıldım malesef kabul etmedi çok üzüldüm kimseyle konuşamaz oldum zaten özgüvenim fazla yoktu o da gitti bir iki yıl böyle geçtikten sonra üniversiteye gittim orda kız ortamlarım oldu kızları daha fazla tanıdım. Ve çokta kafamdaki gibi olmadıklarını anladım malesef o kadar da mükemmeli aramadıklarını anladım onları biraz güldür biraz eğlendir ama bunu kendine güvenerek kendini kastmadan yap yani biraz doğal olduktan sonra herşey kendiliğinden gelir bunu unutma şimdi böyle davranarak bir sürü kişiyle kızla çıktım bunu övünerek olsun diye söylemiyorum sadece beni anımsattığın için sana yardımcı olmak için söylüyorum bu son yazacağımda unutma bazen ne kadar çalışırsan çalış olmuyorsa olmuyordur kızın seninle çıkacağı varsa çıkar.

Astrosman

Astrosman

Üye

ah oğuzhan sende bana böyle diyerek başımı yakmıştın :D

juristokrat

juristokrat

Üye
ben derim ki git direk mevzuya gir.özgüvenim yok deme,topla kendini çık karşısına konuş öyle espriyle falan pek olmuyor ben yaşadım aynısını.ben lisede 2 yıl at gibi kişnettim de kızın gülmelerı yeri göğü inletti de ne oldu?gittim konuştum kızla yok babam duyarsa kızar falan diye bilmem doğru bilmem yalan söyledi.Sonra ikimiz de ıstanbulda üni kazandık burada da konuştuk mesajlaştık gezdik falan.yine ne yapsam gülüyordu ben de yine denedim ama yok olmadı.olmayınca olmuyor sana tavsiyem kışın güneşine kızın gülüşüne aldanma.hoşlanıyorum diyorsan git konuş hayır dese bile en azından aklında soru işareti kalmamis olur.ama hoşlanmadan oteyse ret cevabını kolay kolay sindiremezsin.bana 5 yıl oldu hala O aklımda.benim tecrübem bu yönde kendin burdan muhasebenı yap.ins gönlünün istediğini alırsın.benim derdim ben yandım eller yanmasın...

-efşan

-efşan

Üye
Yanmışın sen.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt