Arkadaşlarını çiğ çiğ yediler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akula

akula

Üye

POWER

POWER

Üye
tahmin etmiştim zati zor iş ALLAH yardımcısı olsun hemşirelerin işi doktorlardan zor doktor bi konturol edip gidiyor hastayla devamlı iç içe

Bide bu hemşirelerin çekilmezleri vardır. Dır dır dır :ss
Heleki başhemşire tam bir kabustur. Kendini profesörden üstün görürler. GEnellikle dayaklıktırlar.

akula

akula

Üye
Heleki başhemşire tam bir kabustur. Kendini profesörden üstün görürler. GEnellikle dayaklıktırlar.

bak şimdi bunada katılmadan edemicem :islik:kop:

c3r3n

c3r3n

Üye
:ah

mervecan

mervecan

Üye
çok kötü miğdem kalktı. Allah düşürmesin ama ben yemezdim açlıktan ölürdüm beni yerlerdi :):)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İnsanın da parçalandıktan sonra hayvandan bir farkı kalmıyor göz zevki anlamında. Deriyi çıkarttın mı bildiğin dana eti gibi bir şey işte.

Ondan sonra da ye bir güzelce :ehe

Ben Yine de Tavuk Alayım..:ehe

Denizaşırı Yolculuk Yapmak İsteyenlere Duyurulur..

Yolculuk Sırasında Yanınıza Almanızı Tavsiye Etmeyeceğimiz 3 Şey :

1- Kesici, Delici, Dürtücü Aletler.. (Yolculukta Etinize, Budunuza Göz Dikmiş Varlıklar Olabilir..

2- Mutfak Tüpü (Yolculukta Zor Durumda Kaldığınızda Aklınıza Hiç Yapmak İstemediğiniz Eylemleri Sokar..

3- Omayra (Yolculukta Omayra İle Birlikteyseniz Hayatınız Tehlikede Demektir..) :ehe

omayra

Üye
nım nım nımmm:eller:

gelin kuzularım gelin :D Korkmayınnn :D

bu arada mutfak tüpü ve bıçak iyi fikir... ;)

:ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
tahmin etmiştim zati zor iş ALLAH yardımcısı olsun hemşirelerin işi doktorlardan zor doktor bi konturol edip gidiyor hastayla devamlı iç içe
teşekkür ederim evet işimiz gerçekten zor :(

--------------- Ekleme ---------------

başhemşirelerle ilgili yorumlarında biraz haklısın ama başka türlüde otorite kuramazlar bide o açıdan bakmak lazım ama tabii insan bi güler yüz bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...