Senin arkadaşların onunla kavga ettiğini bile bile onun tarafına geciolarsa bırak gecsinler illaki bigun geri dönerler kardeşim döndüklerinde değerli olan sen olacaksın üzme kendini hem gerçek arkadaş gitmez hepsimi gidio
Boşver senin Allahın var.Onlara muhtaç değilsin.Allaha şükret ki boş insanları sana göstermiş![]()
Arkadaşların biliyormu kavga ettiyini? Biliyorlarsa demek öyle arkadaşların yokmuş.
Yaş kaç?
yasim 18
1000 tane sahte dostun olacağına 1 tane gerçek dostun olsun daha iyi

Herkese Merhaba ya kardesler gecen yil bizim koye bitane **t geldi onunla kavga etmistim simdi benim arkadaslarima yalakalik yapiyor maddi durumlari iyi oyuzden arkadaslarima hep biseyler ismarliyor arkadaslarimi nasil kendi tarafima cekebilirim
eğer arkadaşların seni gerçekten seviyorsa sayıyorsa çekmene gerek yok ha aralarında istemiyosa arkadaşlarını değiştir
Nasil degistirebilirimki baska arkadas olabilecegim birileri yok nasil bu yanlizliktan kurtulurum depresyona girecem yakinda hergunum ayni geçiyor en yakin dostum beraber vakit gecirdigim o **ç ile fitnessa yazilmis sanirim hergun beraber gidip geliyo
- - - Eklendi - - -
eskiden arkadaslar arasinda lider konumundaydim