Arkadaslarimi kaybediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslarimi kaybediyorum
Herkese Merhaba ya kardesler gecen yil bizim koye bitane **t geldi onunla kavga etmistim simdi benim arkadaslarima yalakalik yapiyor maddi durumlari iyi oyuzden arkadaslarima hep biseyler ismarliyor arkadaslarimi nasil kendi tarafima cekebilirim

serif55

serif55

Üye
Senin arkadaşların onunla kavga ettiğini bile bile onun tarafına geciolarsa bırak gecsinler illaki bigun geri dönerler kardeşim döndüklerinde değerli olan sen olacaksın üzme kendini hem gerçek arkadaş gitmez hepsimi gidio

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Senin arkadaşların onunla kavga ettiğini bile bile onun tarafına geciolarsa bırak gecsinler illaki bigun geri dönerler kardeşim döndüklerinde değerli olan sen olacaksın üzme kendini hem gerçek arkadaş gitmez hepsimi gidio

haklisin kör gibi davraniyorlar ama zoruma gidiyo ve yanliz hissediyorum lanet olsun

serif55

serif55

Üye
Tabiki yanlız kalmak çok farklı bi duygu, arkadaşlarınızın bu yaptıklarının zorunuza gitmesinede hak veriyorum. Kendi açımdan düşündüm de şimdi o arkadaşları bir daha tanımam ben bi kere gittikten sonra heleki kavgalı olduğum birinin yanındalarsa

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Boşver senin Allahın var.Onlara muhtaç değilsin.Allaha şükret ki boş insanları sana göstermiş ;)

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
her insan belli donemlerde yalniz kaliyodur bu aralar ben de oyleyim ama eski arkadaslarima selam dahi vermek istemiyorum elbet gecer bu gunler de. sen donerler de konusur musun bilmem ama yapici olmak her zaman daha iyi paraya kanip seni boslamislardir paranin degerli olmadigini anlarlar elbet.

Puck

Puck

Üye
Zaten onlar hiç arkadaşın olmamış .

cardanadam

cardanadam

Üye
1000 tane sahte dostun olacağına 1 tane gerçek dostun olsun daha iyi

• Beğen
Tepkiler: hurol1 ve Oğuzhan
Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
5 para etmez onlar

Invoke

Invoke

Üye
Yaş kaç?

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Arkadaşların biliyormu kavga ettiyini? Biliyorlarsa demek öyle arkadaşların yokmuş.

Invoke

Invoke

Üye

Küçüksen arkadaşların da küçükse ilerde akıllanırlar diyecektim. :/ Yapacak bir şey yok birader, napacan demek ki çok da arkadaşın değillermiş, ya da yine dönerler de ayıp etmiş olarak...

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
10 tane 10 kuruşta 1 lira eder, 2 tane 50 kuruşta bunu unutma :oke:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

by-pegasus

Üye
Herkese Merhaba ya kardesler gecen yil bizim koye bitane **t geldi onunla kavga etmistim simdi benim arkadaslarima yalakalik yapiyor maddi durumlari iyi oyuzden arkadaslarima hep biseyler ismarliyor arkadaslarimi nasil kendi tarafima cekebilirim

eğer arkadaşların seni gerçekten seviyorsa sayıyorsa çekmene gerek yok ha aralarında istemiyosa arkadaşlarını değiştir

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Nasil degistirebilirimki baska arkadas olabilecegim birileri yok nasil bu yanlizliktan kurtulurum depresyona girecem yakinda hergunum ayni geçiyor en yakin dostum beraber vakit gecirdigim o **ç ile fitnessa yazilmis sanirim hergun beraber gidip geliyo

- - - Eklendi - - -

eğer arkadaşların seni gerçekten seviyorsa sayıyorsa çekmene gerek yok ha aralarında istemiyosa arkadaşlarını değiştir

eskiden arkadaslar arasinda lider konumundaydim

by-pegasus

Üye
Nasil degistirebilirimki baska arkadas olabilecegim birileri yok nasil bu yanlizliktan kurtulurum depresyona girecem yakinda hergunum ayni geçiyor en yakin dostum beraber vakit gecirdigim o **ç ile fitnessa yazilmis sanirim hergun beraber gidip geliyo

- - - Eklendi - - -

eskiden arkadaslar arasinda lider konumundaydim

harbiden zor senlider ol başka biri alsın gitsin

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
:eller:

Takipçi Satın Al

Üst Alt