Artreverans
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne şakası kardeşim lütfen tuhaf cevaplar verip konuyu dağıtmayalımŞaka mı
AynenCiddiyse gereksizler yerine konu dışına falan açsan daha iyi olurdu
psikiyatriye gitmeni öneririm
peki kız gibi mi davranıyorsun
dostum birkaç kavgaya halı sahaya filan katıl düzelirsin belki de
özellikle ankarada isen halı sahaya katılmalısın
psikiyatriye gitmeni öneririm
peki kız gibi mi davranıyorsun
Bu bir çözüm değil bence.
dostum birkaç kavgaya halı sahaya filan katıl düzelirsin belki de
Çok doğru söylüyorsunuz ama aslında bu durum çok incitiyor beni çünkü şuana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Olmasını çok istedim ama duygularım buna izin vermiyor. Belkide böyle sınanıyorum.Bir psikiyatriste görün güvenilir olsun. İçinde yaşarsan sorunu büyütebilirsin, tabi bazı durumlarda erkeklerde kadınlık hormonunun daha ağır basabildiğini ve yani bu durumun böyle devam edebileceğini unutma.
Gerçekten bu bu kadar önemli mi? Sende konunun içeriğini okumadan cevap yazmışsın! Çünkü bunu yazan 10. kişisin!.. Yeter artık ya sıktınız. Yönetici denilen birileri var bunu onlar kendileri düzeltir.Konuyu yanlış yere açmış gibisin
Korkum var ama bunu yenip gideceğim inşallah.Bencede konunun uzmanına bir görün derim.
?...
Öncelikle bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet bu günahsa benim günahım ama inanın bu durumda olmayı bende istemem çünkü elimde olmayan bişeyin günahını çekmeye de razıyım. Allahıma şükürler olsun inancım sonsuz. Biliyorum ki bu zor günleri atlatacağım ama tam sıfır zarar alamadan atlatacağım anlamına gelmez.Şu konuyu din'e bağlamayım, dinle alâkası yok bunun. Kişinin kendisiyle ilgili, yok namaz kılsa düzelir, oruç tutsa camiyi tavaf eder falan, bunları geçmeniz gerekli.
Kadın kendisini erkek gibi hissedebilir, erkek kendini kadın gibi hissedebilir birde bunun farklı bir dönemi olan, erkeğin erkeğe yakın hissetmesi, kadının kadına yakın hissetmesi ki zaten şu anki durumu böyle açıklayabiliriz, geçmişle alâkalı bu, kişide ki kendini rahat hissetiği, sıkılmadan konuşabildiği ve etkilendiği kişiler erkek. Bunu eğer aşmayı istiyorsanız başta çevrenizde değişiklik yapmanız gerekli, misal sizin hoşlaşmayacağınız, beğenmeyip utanıp sıkılacağınız kadın türleri erkeklerle çok samimi olan, makyaj düşkünü olup, bir yerlerini gösterme peşinde olan kadınları sevmezsiniz hatta işin farklı boyutu konu kadınlardan açıldığında onları kötüleyebilirsiniz.
Kadınlara sizin azda olsun yaklaşabilmeniz için sizin kendinize en yakın hissetiğiniz kadın bu konuda yardım eder, ona bu konuyu söylemeniz gerekli, böylelikle çözüm olacak
Şimdi o din falan kime söyledi diyeceksiniz, üstte ki kişiye, başkaları üzerine alınmasın, cidden bazen her konuyu din'e bağlamanız saçma çünkü bunun dinle uzaktan da yakından da ilgisi yok.
Konuyu azda olsun anlamak böyle oluyor işte, kişi sizden yardım istiyor, dua değil. Bazen açılan başlıkları anlamak detaylı okumak daha iyi olacaktır
Rica ederim, ne demekÖncelikle bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet bu günahsa benim günahım ama inanın bu durumda olmayı bende istemem çünkü elimde olmayan bişeyin günahını çekmeye de razıyım. Allahıma şükürler olsun inancım sonsuz. Biliyorum ki bu zor günleri atlatacağım ama tam sıfır zarar alamadan atlatacağım anlamına gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?