Arkadaslar Zune Telefonu Görmüyor? [Çözüldü]

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye
ben yaptım ama içindekileri göremiyorsun sadece içine dosya atabiliyorsun. pek bir işe yaramaz herhalde :D

- - - Eklendi - - -

kullanmak isteyen bu konudaki uygulamayı indirip bilgisayarda zune kurulu ve telefon bağlıyken uygulamayı çalıştırıp enable'ye tıklarsa bilgisayarım'ı açtığında usb aygıtı olarak görebilir

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++++++++++++++++++++

Buraya Kadar Sorun Yok Arkadaslar Simdi Zune'u Yukledim ..
Kurdum ..
Fakat Simdide Telefonumu Gormuyorr ..
Telefon Acik (Kilitli Degill) ..
Kablo Saglamm ..
Telefon Sarj Aliyorr ..
Fakat Zune Telefonu Gormuyorr ..
Ne Yapmam Lazimm =/

ecel54

ecel54

Üye
zunemi görmüyor :hmmm bilgisayara ve telefona reset atmayı denedinmi ?

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Attim Ya Cok Kez Yeniden Baslattim .. Kablo Driver'larini Felan Yukledim .. Bilgisayarin USB Driver'larini Yukledimm ..
Ama Gormuyorr .. Nokia Suite'te Oylee =/

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
++++++++++++++++++++++++++++

Buraya Kadar Sorun Yok Arkadaslar Simdi Zune'u Yukledim ..
Kurdum ..
Fakat Simdide Telefonumu Gormuyorr ..
Telefon Acik (Kilitli Degill) ..
Kablo Saglamm ..
Telefon Sarj Aliyorr ..
Fakat Zune Telefonu Gormuyorr ..
Ne Yapmam Lazimm =/

aynı sorun bendede olmuştu tek yapman gereken telefonu bir kez kapat ve tekrar aç sorunun çözülecektir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bölge saat ve tarih ayarların bulunduğun bölge olmalı yoksa Zune görmez cihazı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
telefonu kapatıp açmayı denedinmi bende zune filan yüklü değil ama bağlayınca telefon görünüyordu dün taktım görünmüyor tele kapatıp tekrar açtım gördü

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bin Kere Kapatip Actim Arkadaslar .. Bilgisayarida Telefonuda ..
Butun Driver'lar Hersey Tamamm .. Telefonu Takinca Telefon Sarj Aliyorr .. Fakat Bilgisauar Hicbir Sekilde Tepki Vermiyorr =/
Aygit Yoneticisindede Telefon Yokk .. Ustunde Unlem Isareti Olan Birseyde Yokk =/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mazlum daha önce de söyledim tarih ve saat ayarların bölgeyle uyuşmazsa Zune görmez cihazı. Aynı olay bana da olmuştu. Şarj oluyor ama cihaz pc'de gözükmüyordu.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
mazlum daha önce de söyledim tarih ve saat ayarların bölgeyle uyuşmazsa Zune görmez cihazı. Aynı olay bana da olmuştu. Şarj oluyor ama cihaz pc'de gözükmüyordu.

Abi, Hersey Tamamm .. Simdi Dedigine Baktim Zatenn .. Birazdan Gent'e Gidiyorum Ve Birkac Resim Senkronize Etmem Lazimm ..
Ama Aksilik Olduu =/ Nokia Suite'tede Denedim Ordada Gormuyorr ..
Baska Telefon Deneyince Nokia suite Goruyorr .. USB'lerdede Bir Sorun Yokk =/ Bolge Ve Saat Ayarlarida Dogruu .. =/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Abi, Hersey Tamamm .. Simdi Dedigine Baktim Zatenn .. Birazdan Gent'e Gidiyorum Ve Birkac Resim Senkronize Etmem Lazimm ..
Ama Aksilik Olduu =/ Nokia Suite'tede Denedim Ordada Gormuyorr ..
Baska Telefon Deneyince Nokia suite Goruyorr .. USB'lerdede Bir Sorun Yokk =/ Bolge Ve Saat Ayarlarida Dogruu .. =/

eee dediğine göre her şey tamam görmesi lazım. Geriye bir tek kablo takmak kalmış. Olmazsa zune'u kaldırıp tekrar yükle belki yüklerken bir hata oluşmuştur.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

eee dediğine göre her şey tamam görmesi lazım. Geriye bir tek kablo takmak kalmış. Olmazsa zune'u kaldırıp tekrar yükle belki yüklerken bir hata oluşmuştur.

Yaptim Abi Ya .. Yine Olmadi =/

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yok Abi Yuklemedimm .. Yukleyeyim Bir

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar Fikirleriniz Icin Sagolun .. Ama Sorunumu Kendim Cozdum ..
Kullandigim Kablodaymis Sorunn .. Sanirim Nokia'nin Olmayan Kablolari Tanitmiyor Bilgisayara ..
Basiniza Boyle Bir Sorun Gelirse Kablo, Aygit Yoneticisi, USB Driver'larini Kontrol Ediniz ..
Konu Kapanabilir .. Tesekkurler Degerli Yoldaslar ..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorun çözüldüğüne göre, konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Üst Alt