arkadaşlar yorumları bekliyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumları bekliyorum!!!
Arkadaşlar lg optimus l5 aldım .gayette memnunum.ama uzun süredir kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum artı ve eksi yönleri olarakta söyleyebilirsiniz

salwador10

salwador10

Üye
gayet güzel bende kullanıyorum kamerası kötü demişlerdi ama çok kaliteli çekiyor derste not tutmak yerine resmini çekip çok rahat okuyabiliyorum çözünürlük konusuna çok takılmadım gerçi daha uygulama ve oyun yüklemediğim için çok telefonun özelliklerini göremedim sadece tek sıkıntım kulaklık bana yeterli gelmiyor basları güzel alamıyorum onun için ayrı bir kulaklık alabilirim telefonu gören arkadaşlarım fiyatını 500tl olduğunu söyleyince herkes şaşırdı çünkü telefon köşeli hatlarıyla 4inc ekranıyla kendini çok şık gösteriyor gören 1000tl civarı sanıyor.(h)

seyamkk

seyamkk

Üye
telefonu 5 aydır kullanıyorum coğu yönüyle kendi gösteriyor tek eksiyi performans onun dışında bide akşamları kamera performansı kötü.Arkadasında dediği gibi 4"lik bir cihaza göre bayağı ucuz.

bnerdem

bnerdem

Üye
yanlışlık olmasın ekran boyutu 4.5'' :) oyunlarda biraz kasma oluyor. en nihayetinde işlemci hızı 800 mhz. kulaklıktan tam verim alamayan arkadaşlar winamp pro yükleyip bass ayarlarını arttırabilirler. ben winamp kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. ama iyi ses için sadece yazılımla olmaz iyi ekipmanlara da sahip olmanız gerekli. telefonun ses çıkış gücü gayet tatmin edici, o yüzden orta kalitede bir kulaklık yine işinize yaracaktır. rom atmayla ilgili problemler var. LG firması 2011'den sonra çıkardığı telefonlarda bu özelliği ortadan kaldırdı. xda'dan araştırmaları sürdürüyorum ve en yakın zamanda rom atmayla ilgili yeni gelişmeleri sunacağım.

Gggg1994

Üye
valla arkadaşım bende L5 kullanıyorum ve çok memnuunm şarjı iyi gidiyor 4"olması zaten iyi bişey büyükte yani kamera performansı ışığın yeterli olduğu her alanda güzel akşamda vasat değil suratınız çıkıyor yani :D ben işime yaramayan herşeyi sildim bir ara clean master dedim ama sildim performans hızı için birşey kullanmayın derim birde pixel sorunu var da napalım artık o kadarda olsun gerçi ben beyazı istemiştim ama siyah kalmıştı artık tek eksi noktası bu benim icin sorular olursa alabiliriz dostlarr :D dencek şey çokta iştee :D

bnerdem

bnerdem

Üye
piksel sorunu nasıl anlayamadim? cozunurluk dusuk diyosan yani pek fena sayilmaz bence yine bu fiyata diye dusunuyorum ama guzel telefon:)

Gggg1994

Üye
piksel sorunu nasıl anlayamadim? cozunurluk dusuk diyosan yani pek fena sayilmaz bence yine bu fiyata diye dusunuyorum ama guzel telefon:)

işte çözünürlük anlayıverin artık :D :D :D tabi canım parasını hakediyor :)

salwador10

salwador10

Üye
ilk oyunum pes 2012 yükledim gayet güzel şuan hiç kasma veya takılma olmadı kontrollere biraz zor alıştım ekran görütünsünü almayı bilen bir arkadaş varsa buraya yazarsa sevinirim ekran görüntüsü alıp buraya koyarım oyunun.

seyamkk

seyamkk

Üye
ilk oyunum pes 2012 yükledim gayet güzel şuan hiç kasma veya takılma olmadı kontrollere biraz zor alıştım ekran görütünsünü almayı bilen bir arkadaş varsa buraya yazarsa sevinirim ekran görüntüsü alıp buraya koyarım oyunun.

Ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda bas ve en üst sağda kaydet e bas galeriye. gir ordadır

seyamkk

seyamkk

Üye

seyamkk

seyamkk

Üye

salwador10

salwador10

Üye

irememre

irememre

Üye
yanlışlık olmasın ekran boyutu 4.5'' :) oyunlarda biraz kasma oluyor. en nihayetinde işlemci hızı 800 mhz. kulaklıktan tam verim alamayan arkadaşlar winamp pro yükleyip bass ayarlarını arttırabilirler. ben winamp kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. ama iyi ses için sadece yazılımla olmaz iyi ekipmanlara da sahip olmanız gerekli. telefonun ses çıkış gücü gayet tatmin edici, o yüzden orta kalitede bir kulaklık yine işinize yaracaktır. rom atmayla ilgili problemler var. LG firması 2011'den sonra çıkardığı telefonlarda bu özelliği ortadan kaldırdı. xda'dan araştırmaları sürdürüyorum ve en yakın zamanda rom atmayla ilgili yeni gelişmeleri sunacağım.
l5 in ekrani 4.0 inç

bnerdem

bnerdem

Üye
ya o gün ne içtiysem artık bana o kadar büyük görünmüş :))

Takipçi Satın Al

Üst Alt