Arkadaşlar Yeni Tel Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Tel Tavsiyesi
Sensation XE'den sonunda kurtuldum Galaxy Note kaldı sadece. Almak istedğim cihazlar:
-Samsung Galaxy SIII
-Apple iPhone 5(T-Mobile ön sipariş almaya başladı)
-HTC One X

Tavsiyeniz?

amcalu1

Üye
s3 al ilk one x taraftari idim ama araştırınca s3 daha iyi

PriZm

Üye
Eğer büyük ekran sorun etmeyecekse note 2 yi bekleyebilirsin.ama şuan seçeneklerin içinde en iyisi S3 (Iphone 5 i saymıyorum)

Eğer büyük ekran sorun etmeyecekse note 2 yi bekleyebilirsin.ama şuan seçeneklerin içinde en iyisi S3 (Iphone 5 i saymıyorum)

Hocam bende Aralık-Ocak gibi telefon almayı planlıyorum.Eğer Pureviewli Lumialar beklediğim gibi çıkmazsa Note 2 gibi kocaman bir şey almayı planlıyorum.Ne zaman Türkiyeye gelir ve sizce yaklaşık ne kadar olur.

klongs

Üye
bende galaxy note 2 düşünüyorum

PriZm

Üye
Hocam bende Aralık-Ocak gibi telefon almayı planlıyorum.Eğer Pureviewli Lumialar beklediğim gibi çıkmazsa Note 2 gibi kocaman bir şey almayı planlıyorum.Ne zaman Türkiyeye gelir ve sizce yaklaşık ne kadar olur.
kardeş daha telefonun bütün özelliklerini bilmiyorumki ama kafadan ve samsungun satış stratejisine bakarak söylersem 2.3 ~olur sanırım.

klongs

Üye
2000 tl civarı olur

Konu Sahibi
s3 almaya karar verdim note 2 çıkınca note u satarım iki tane tane note taşımanın anlamı yok

- - - Eklendi - - -

beyler http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-galaxy-note-2-5-5-inc-1680-x-1050-ekran-cortex-a15-tabanli-exynos-5250-yongaseti-654324.html s3 almaktan vazgeçtim

doctorrr

Üye
iyi şimdiden hayırlı olsun

klongs

Üye
bosuna note 2 demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...