.caner.
Üye
Mc affe (yazılımını unuttum) ve ya AVG kullabilirsin.Arkadaşlar antivirus ne yükleyeyim?
Mc affe (yazılımını unuttum) ve ya AVG kullabilirsin.Arkadaşlar antivirus ne yükleyeyim?
Gpu değiştirmen gerek. O da imkansız.peki böyle sprayım şu fps yi değişdirme şansım varmı?sorayım olacaktı
Tek yapabileceğin ayarları değiştirmek ama en düşükte bile açılmıyor.peki böyle sprayım şu fps yi değişdirme şansım varmı?sorayım olacaktı
Yeni ekran kartı alman lazım. Onun için hem slot yoktur olsa bile çok uzun bir işlem.niye imkansız değiştiremezlermi?
Gpular anakarta entegredir. Gtx 660m altında bir gpu degistirilemez diye biliyorum. Hemde senin Gpu işlemci içinde.niye imkansız değiştiremezlermi?
Gtx660m'de değişmiyormuş.Gpular anakarta entegredir. Gtx 660m altında bir gpu degistirilemez diye biliyorum. Hemde senin Gpu işlemci içinde.

Iyidir. Fakat sistemi fazlası ile somurur.tamam anlaşılan idare edeceğiz
bizim burada kaspersky var bir yıllık nasıldır?
Değişiyor. Monster notebook o yüzden 660m kalmadiginda ellerinde 1 aylığına 670m gondermislerdi kullanicilara.Gtx660m'de değişmiyormuş.![]()
Windows Xp ile Windows 7 gibi. Bence en açıklayıcısı boyle aciklamaArkadaşlar bende şuan windows 8 amma windows 7 ile farkı ne?

Değişiyor. Monster notebook o yüzden 660m kalmadiginda ellerinde 1 aylığına 670m gondermislerdi kullanicilara.
Ben sormuştum mxm değil bga imiş heralde.
Daha estetik, daha hızlı, daha iyi güzel.Arkadaşlar bende şuan windows 8 amma windows 7 ile farkı ne?
Fifa ve Pes 13 ün Şampiyonlar Ligi.football oynarsam hangisini oynaya bilirim fifamı pesmi?
Belki markadan markaya degisiyordur. Anakart soketleri falan.Ben sormuştum mxm değil bga imiş heralde.
Daha estetik, daha hızlı, daha iyi güzel.
Hadi canım. Bizzat denedim. Pes i dahi açmıyor.ya bı gıdın ıntel 4000hd ekran kartıyla orta ayarda crysıs2 oynuym kasmadan nfs 2013ude aynı harıcı ekrankartı hd8730 en son ayarda kasma yk en az 20fps veryo
ya bı gıdın ıntel 4000hd ekran kartıyla orta ayarda crysıs2 oynuym kasmadan nfs 2013ude aynı harıcı ekrankartı hd8730 en son ayarda kasma yk en az 20fps veryo