ridvan5206
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dolar yüksek ,
200tl ye alacağınız kart ile sizin kartınız hemen hemen aynı performansı verir
En iyisi ikinci el ekran kartlara bakın
ikinci el felan bulaşma kardeş, dediğin oyunlarda gt700 bilmem ne serilerine bulaşma derim, 130 daha fazla ver bunu al, son oyunlar dahil hepsini rahat oynarsın, hem bilgisayarın ömrü iyice artmış olur
Asus Amd Radeon R7 250X 2GB 128Bit DDR5
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anladım o zaman adam akıllı bir kart seçiyorum şimdiKardeşim imkanım olsa aklımda bunlar var zatende şuan o kadar imkan yok elimde öğrenciyim.Daha çok Lol,cRos fire.Cs gibi oyunlar oynuyorum yanlızc a biraz artış istiyorum.misal pes16 yı rahat oynuyorum ama hafif takılmalar oluyor bunu önlemek istiyorum gerçi pcminde pek iyi oldgu söylenemez
Pci e varsapeki sistemim hakkında yorumda bulunabilirmisin kardeşim vaktini çalıyorum kusuruma bakma.Anakartım için tüm ekrank artlarını destekler tarzında yorumlar aldım ama elimdede patlasın istemiyorum sence değermi almama
Bunu al kardeş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bit olayına kafanı takma al kullan, oyunlarda sadece etkisi ddr3 yada grrd5 olması ve 2 gb yada üstü olması etkiler
Sakın bulaşma gt gibi ekran kartlarına, üstte verdiğim gibi bir ekran kartı almaya uğraşikinci el kartlarda sorun yaşarmıyım yani daha doğrusu bulabileceğim güvenilir biryer varmı
kardeşim bu gün gittigim bi bilgisayarcıda nvidia gt730 u önerdiler daha iyi dyerek bu konu hakkında düşüncen nedir
Katılıyorum Gt730 alınmaz. Bence biraz daha ekle ve AMD olarak r7 265 alSakın bulaşma gt gibi ekran kartlarına, üstte verdiğim gibi bir ekran kartı almaya uğraş
Katılıyorum Gt730 alınmaz. Bence biraz daha ekle ve AMD olarak r7 265 al
Acil bakarmsn kardesimSakın bulaşma gt gibi ekran kartlarına, üstte verdiğim gibi bir ekran kartı almaya uğraş
Kasayı kapat,br dakika bekle tekrar açmayı dene, birde ekran kartında ektradan giriş varsa onu bağlamayı unutma, birde ekran kartı üzerinde naylon felan varsa ona dikkat et.Kardeşim r7 240 aldım ve kurulumu yaparken ekran dondu reset attım ve bidahada ekran gelmedi açma tuşuna basıyorum pcnin ekran siyah sinyal yok eski ekran kartımdada aynısını yapıyor yardımcı olurmusunuz
Acil bakarmsn kardesim
Kasayı kapat,br dakika bekle tekrar açmayı dene, birde ekran kartında ektradan giriş varsa onu bağlamayı unutma, birde ekran kartı
üzerinde naylon felan varsa ona dikkat et.
ana kartta bi sikinti olmus olabilir @Mad EagLe @DarkredBlue61yok kardeşimya baktım hiç bi sorun yok zaten eski ekran kartıda açmıyor
Ve şunuda belirteyim klavye ve mausumun ışığı yanmıyor ama sistem fanları falan komple devrede
Önemli fakat iki kart arasında bazen hiç fark olmamasına rağmen daha yüksek bitli kart daha iyi sanılıyorBit değerine takma mı demiş bir arkadaş çok yanlış demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?