arkadaşlar yardımm???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımm???
s.a yurt dışından gelen telefon pasaporta nasıl kayıt ettirilir we kayıt sadece bi hatmı destekler mesela aweaya gittim sadece awea hat acık bunun gibi şimdiden teşekkürler

yassose

Üye
arkadasim ben yurt disinda yasiyorum turkiyeye telefon goturdum ve pasaportuma isletip turkiyey biraktim turkcellde islettim ve islettigimde bana dedilerki burdan bi hat alacaksin ve o numarayi kullanacaksin egerki pasaport turk pasaportuysa kullandiginiz her hatti calistiryo ama eger bir yabanci pasaport kullaniyosaniz sadece aldiginiz numarayi calistiriyo diye soylediler tabi yinede bi sor istersen turkcell yada telsime onlar daha iyisini bilirler

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
eyw saolasın bilen arkadaslar warsa detaylı anlatırlarsa sewinirim

sertello

Üye
Yutdısından aldıgınız telefonları pasaporta kayıt ettırebılmenız ıcın o sene ıcınde yurtdısına cıkıs yapmanız gerekmektedir eger dıyelımkı sız yurtdısına cıkıs yapmadınız bır yakınınız bıle cıkıs yapmıs olsa onun pasaportuna kayıt ettırebılırsınız bır pasaporta bir tek telefon hakkınız bulunmakda (1 sene ıcınde) SAygılar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hersey tamam ögrenmek istedigim şey tek hattamı acılıyolar yoksa turkcell e gittim mesela kayıt işlemi tamamlandıktan sonra istedigim hattı kullanabilirmiyim ?

yassose

Üye
arkadasim sen istedigin hatti kullan ama onlardan bir hat almak zorundasin cunku kayit islemini o numaraya bildiriyolar ben biraktigim kisiye sordum actigi hatti degil eski hattini kullaniyomus

cem532

cem532

Üye
hıc sorun deyıl deyıl sadece bır yerde kayıt altına ladıktan sonra ıstedıyın ıgıbı kullan ama ckayıt cıktı sende saklı dursun lazım olur bazen klon lu cıkıyorrrrrrrrrrrrrr okı ben vaodafon da kayıt yaptım anında hattı cıkardım bır sen dır turkcell kulanıyorumm gule gue kullan

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
eyw saolasınız ;)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
abone merkezlerine gidecen oradan kayıt ettırcen pasaporta ıstedıgın hatta kullamabılyon yalnız yıllık 1 adet yapa bilyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt