Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Karne sezonu yaklaştı ve takdir alacağım babamdan söz aldım istediğin 1.000 tl yi geçmicek teli alıcam dedi bende c7 dedimde karne alana kadar zamanım var düşüncelerinizi almak istiyorum sizce c7 den pişman olurmuyum ?

Türe

Türe

Üye
boşver c7 yi :oke: galaxy s , xperia neo v ' ye bak ;)

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
öle diosunda bende babama kıyamıyom şimdi 600 tl ye bir şey düşündüm oda en iyi c7 :D

vForOttoman

vForOttoman

Üye
701 al derim kanımca

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben kullandığım 701'i öneririm.Kardeşim Galaxy S kullanıyor o da memnun fakat 701'in daha uzun ömürlü olacağı kesin.Galaxy S'in tek üstünlüğü uygulama sayısı bence.Eğer uzun ömürlü bir telefon düşünüyorsan hem güncellemeler ile hem sağlamlık ile 701 öneririm.Telefonu 1 yıl kullanıp atıcaksan Galaxy S yada daha az bütçe ayırmak istiyorsan C7'de olabilir malzemesi çok iyi dayanıklı yani :)

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
701 al :) ucuz birşey istiyorsan c6.01 öneririm. Nfc eksiği var c7den.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
1.000 TL ise tabii ki 701 varken C7 alınmaz. 701 :oke:

Türe

Türe

Üye
ha evet 701 var bir de o da gayet başarılı bir cihaz :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Üstüne 500 tl biriktir N9 al :kop: şaka maka C7 son derece şık ve dayanıklı bir cihaz onun dışında 701 herşeyi ile C7 çakması zaten. ama işlemci olarak tabi ki de 701 daha iyi :islik

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Üstüne 500 tl biriktir N9 al :kop: şaka maka C7 son derece şık ve dayanıklı bir cihaz onun dışında 701 herşeyi ile C7 çakması zaten. ama işlemci olarak tabi ki de 701 daha iyi :islik

Sadece tasarımı aynı diye telefonu çakma C7 yaptınya helal olsun :D Ayrıca C7'nin çakması değil kardeşi bir versiyon irisi ağabeyi yani :naughty:

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
kardeş abiden önce doğmaz dostum :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Manevi abisi hani mafyalarda olan usül güçlü olana abi baba falan denirya :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
abisi olamaz arkadaşım. ayrıca dikkat edersen tasarımı için çakması dedim içerik olarak 701 ezer geçer ama sağlamlık kasa kalitesi gibi özellikleri ile C7 :oke:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Üstteki yorumu oku abisiden kastımı anla :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
güçlüden kastın ne tam olarak arkadaşım elinde ki cihaz hiç bir şekilde kasa olarak yapı olarak C7 den güçlü değil. ama işlemci de güçlü tabi :oke:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Artık telefonlarda eskisi gibi sağlamlık aranmıyor.Önemli olan işlemcisini gücü.Zamanında önemli olan kas gücünün günümüzde para, silah gücüne dönüşmesi gibi.

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
701 de 1 gb oyun açıyo şaşırdım ya

aydogdu_c7

Üye
arkadaşlar bugün itibarı ile c7 nin yanına gittim 701 aldım sabahtan beri kurcalıyorum 1 ghz işlemci olmasına rağmen 701 c7 den daha yavaş ve nfc paylaşım yaparken 701 kasılıyo c7 ile gurur duyuyorum tanıdık telefoncudan aldığım için yarın 701 i geri vereceğim :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
qsaw

qsaw

Üye
arkadaşlar bugün itibarı ile c7 nin yanına gittim 701 aldım sabahtan beri kurcalıyorum 1 ghz işlemci olmasına rağmen 701 c7 den daha yavaş ve nfc paylaşım yaparken 701 kasılıyo c7 ile gurur duyuyorum tanıdık telefoncudan aldığım için yarın 701 i geri vereceğim :)
c7 de hangi yazılım yüklü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt