Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cortex47

cortex47

Üye
kardeş abiden önce doğmaz dostum :D

Abi de bir kardeştir, yani evet, doğar. :)

Her neyse, işletim sistemlerine göre:
Symbian: Nokia 701
Android: Sony Ericsson Xperia Neo, Xperia Arc
Windows Phone: Nokia Lumia 800
iOS: Alınmaz bence.
Meego: Nokia N9 (sadece 2 seçeneğin olduğuna ve birini satın alamadığına göre :))
Geri kalan işletim sistemlerini saymıyorum. Aslında telefondan beklentilerini bilmemiz gerek. Mesela ekranı nasıl olsun? Video mu izlersin, müzik mi dinlersin, klavyeli mi istersin, istersen kızaklı q klavye mi yoksa blackberry stili q klavye mi? Bu gibi sorulara cevap verirsen sana daha çok yardımcı olabiliriz.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İos alınmaz mı yuh be kardeşim . Symbian da olupta İos ta olmayan ne var . Dünyada en iyi işletim sistemlerinden biri yakında Android olacak gibi .

Emre-45

Emre-45

Üye
iOs alinmaz yazmis ya :D koptum :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
İos taki uygulama sayisi Symbiandakinin 11 kati Dikkatini cekerim.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Cahil iste sagdan soldan kulak tan dolma bilgilerle yazıyor ömründe iOS kullanmamış savuruyor

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Herkez ios kullanmak ister ama bütcesi yetmez :D

uruno

uruno

Üye
iphon3g 8 gb kaynıyor 400 tl ye ortalık 2. el .Pekte bütçe değil yani biraz tercih meselesi.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Cahil iste sagdan soldan kulak tan dolma bilgilerle yazıyor ömründe iOS kullanmamış savuruyor

jomolocco geçendede soledım kayboldun.. yakında bende 3gs lıyım yardımcı olursun degıl mı bana.. ıos symbıana hıc benzemıyor acemılık cekmeyelım sonra :D :D

cortex47

cortex47

Üye

Eşek kadar yanda iPad kullandığïm yazıyor, görmüyor musun?

----------Eklendi @ 15:39:24 ---------- Yazıldı @ 15:37:51 ----------

İos alınmaz mı yuh be kardeşim . Symbian da olupta İos ta olmayan ne var . Dünyada en iyi işletim sistemlerinden biri yakında Android olacak gibi .

iOS kullanılmaz, evet. Hemen söyleyeyim, en basitinden, usb-otg özelliği, bluetooth kullanımı, online widget desteği, kişiselleştirilebilir ana ekranlar.

----------Eklendi @ 15:41:13 ---------- Yazıldı @ 15:39:24 ----------

İos taki uygulama sayisi Symbiandakinin 11 kati Dikkatini cekerim.

iOS paralı uygulamalarla dolu. Eğer paralı uygulamaları bedava yüklemek istiyorsan jailbreak yapman gerekiyor, bu sefer de cihaz yavaşlıyor, stabillikten kaybediyor, uygulamalar crash'liyorlar.

----------Eklendi @ 15:42:09 ---------- Yazıldı @ 15:41:13 ----------

Asıl sen bana söyle, iOS'ta olup Symbian'da olmayan ne var?

----------Eklendi @ 15:43:58 ---------- Yazıldı @ 15:42:09 ----------

iOs alinmaz yazmis ya :D koptum :D

Olaydan azıcık anlasan saçmalamazdın böyle...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş madem öle neden pahali bu kadar bu telefon :)

cortex47

cortex47

Üye
Kardeş madem öle neden pahali bu kadar bu telefon :)

Apple politikası, beğenmediğiniz Nokia da pahalı, sizin mantığınıza göre çok iyi olmalı, ama yine sizin mantığınıza göre çok iyi degil. Yani bu fiyatla endeksli bir şey değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt