Arkadaşlar Yardımcı Olaabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

profis2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardımcı Olaabilirmisiniz?
Kullandigim ciha nokia e6 genelde hobim telefondan film seyiretmek , ve hep avi formati filmleri telefona atip seyir ediyordum fakat bazi filmlerde filmin yarisina geldiğinde ses kesiliyor ve gelmiyor bunun nedeni neolabilir yardim ederseniz sevinirim...

profis2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bn telefondan film izliyorum geçnde açtım konu 58 kişi bakmış 1i yorum yazmamış arkadaslar bnm için çok önemli bir sorun lütfen yardım edin sorunum telefondan video ve film izlerken yarısında belli yerde ses kesiliyor ve sonuna kadar gelmiyor bana lütfen yardımcı olun.hard fpormat attım yinede aynı cihazım e6 daha öönce böyle bişi yoktu yardım bekliyorum... Şimdiden teşkkrler

Tuba

Üye
bir sorun için tek konu açmanız yeterli cevap yazılmadıysa belki çözümü yoktur yada çözümünü bilen arkadaşlar görmemişlerdir...

ANIL

Admin
sonradan olduysa yazılımı yeniden yüklemeni öneririm.

bir sorun için tek konu açmanız yeterli cevap yazılmadıysa belki çözümü yoktur yada çözümünü bilen arkadaşlar görmemişlerdir...

mesela bakanlardan biri de benim.ama sizin de yazdığınız gibi çözümüne dair hiç bi fikrim olmayınca cevap da yazamadim

madem çözümü yok filmi part şeklinde at telefona tabi o şekildede aynı şey olabilir. sadece öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...