Arkadaşlar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım
arkadaşlar kusura bakmayın bu konu'nun yeri burası mi tam olarak bilmiyorum ama... N95 8GB kullanıyorum... Ilk telefonum olan 1110i telefonun var güvenlik kodu mu unutunm kıramıyorum yardım edin...

fercel307

fercel307

Üye
bunu bi dene:oke:

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
bunu bi dene:oke:

arkadaşım teşekkür ederim ama olmadı güvenlik kodu yanlış diyor....Başka bi yolu varsa yardım ederseniz sevinirim

mstf_l

mstf_l

Üye
valla 1110 na bende 2 yıldır ugrasıyom bulamadım zaten onun tusları kodu bilmeden de acılınca fazla dert etmedim

xinanux

Üye
1100 mı soruyor ?

mstf_l

mstf_l

Üye
1110 nun kablosu var mı ki :ehe

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Sol üstteki tuşa basılı tut. Tam Tuşlari aç derken yıldıza bas. Uzun zaman oldu yanlış hatırlamiyorsam öyleydi

mstf_l

mstf_l

Üye
kilit aca basıp ekranda simdi yıldıza basın yzısı cıkana kadar tut cıkınca hemen yıldıza bas acılır guvenlik kodunu bilmeden boyle acabilirsin

Symbianizm

Symbianizm

Üye
kilit aca basıp ekranda simdi yıldıza basın yzısı cıkana kadar tut cıkınca hemen yıldıza bas acılır guvenlik kodunu bilmeden boyle acabilirsin
aynen öyle. Ben 4 yıl kadar önce kullanmıştim o kadar hatırlayabildim. Dayılik yapma hemen :D .smile kullanmasam ne olurdu acaba

mstf_l

mstf_l

Üye
burası deney yeri degil

Ayrıca ben daha yeni bıraktım 3 yıldır da bilmeden kullanıyom guvenlik kodunu dayılanmak hakkım

----------Eklendi @ 17:53:57 ---------- Yazıldı @ 17:53:20 ----------

:ehe

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Eyvallah hacı sen varken kimse yok :D

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkürler yorumlar ve cevaplar için. Ama üzülerek söylüyorum olmadı cunki güvenlik kodu'nu açılışta istiyor. Onu nasıl hallederim lütfen yardım istiyorum

Symbianizm

Symbianizm

Üye
eskden master kod çözücü bir program vardı galiba ama v3 lerde çalışmayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt