Arkadaşlar yardım n95 foto çekmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XXÜMİT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım n95 foto çekmiyor
Daha önce gayet güzel foto çekiyordu ama foto çekme tuşuna bastığımda fotoğraf çekmiyo.video çekerken tuş çalışıyor fakat fotoğraf çekerken çalışmıyor.anladığım kadarıyla tuş bozuk değil nasıl düzeltebilirim yardımcı olun

teoman83

Üye
Daha önce gayet güzel foto çekiyordu ama foto çekme tuşuna bastığımda fotoğraf çekmiyo.video çekerken tuş çalışıyor fakat fotoğraf çekerken çalışmıyor.anladığım kadarıyla tuş bozuk değil nasıl düzeltebilirim yardımcı olun
Aynı sorun aynı şekilde bendede var...Kartvizit programı attım.O programı açıp kartvizitlerin resmini çekiyorum.Versiyonu da güncelledim ama hala çalışmıyor.Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kanımca yazılımsal bir sorundur.cihazı org.ayarlara(*#7370#) döndürüp deneyin.eğer sorun devam ederse hard format(*>3>yes>ve de power tuşu) artık bununla düzelmesi lazım.kolay gelsin

teoman83

Üye
Hard format soft format artı son versiyon ile güncelleme hepsini yaptım ama olmadı.

XXÜMİT

Üye
    Konu Sahibi
evet bende yaptım olmadı yokmu yardım eden:bilmem:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hard format attın olmadıysa bir güncelleme yüklemeni öneririm.

jatvalca

jatvalca

Üye
aynı sorun benim cihazdada var tuşa biraz daha bastırmak lazım ancak o zaman çekiyo

XXÜMİT

Üye
    Konu Sahibi
ya arasıra çekiyo sonra eski haline dönüyo anlamadım ama video çekerken hiç çekmemezlik yapmıyo anlamadım gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt