Arkadaslar yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dertyorgunu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardım lütfen
Değerli arkadaşlar şimdi bu turkcellinn
[h=1]Gece Bedavalı Aylık Nar Kampanyası [/h]Yani Aylık nar paketi alarak geceleri 22:00 - 10:00 arası konuşabileceğiniz 1500 dk kazanacaksınız.
diye bir kampanyası var. Koşul olarakda hiç AylıkNar paketi almamış ya da son 120 gun icinde maksimum 1 kez yararlanmış müşterilerimiz yararlanabilir diyor. Aynı şekilde bende hiç aylıknar paketi almadım daha önce. Şimdi ilk defa alıyorum ve 1500 dk gelmedi. Hemen gelmesi lazım degilmiydi. Yoksa biraz beklemem mi gerekiyor acaba ?
Lütfen yardım edin.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Değerli arkadaşlar şimdi bu turkcellinn
Gece Bedavalı Aylık Nar Kampanyası

Yani Aylık nar paketi alarak geceleri 22:00 - 10:00 arası konuşabileceğiniz 1500 dk kazanacaksınız.
diye bir kampanyası var. Koşul olarakda hiç AylıkNar paketi almamış ya da son 120 gun icinde maksimum 1 kez yararlanmış müşterilerimiz yararlanabilir diyor. Aynı şekilde bende hiç aylıknar paketi almadım daha önce. Şimdi ilk defa alıyorum ve 1500 dk gelmedi. Hemen gelmesi lazım degilmiydi. Yoksa biraz beklemem mi gerekiyor acaba ?
Lütfen yardım edin.

Hattınızdan 20 TL paket düşüşü oldu mu ?

----------Eklendi @ 15:14:39 ---------- Yazıldı @ 15:13:04 ----------

Ayrıca şu bilgiyide Turkcell.com.tr resmi sayfasından kopyalıyorum...

Gece bedava dakikalarım ne zaman hattıma yüklenir?
Gece bedava dakikalar 15-20 Eylül arası aylık 100 ve aylık 150 alan müşterilerimiz için 20 Eylül’de, 20 Eylül sonrası katılımlar için aylık nar alımınız ile eş zamanlı olarak hattınıza yüklenecek, yüklendiğinde sms ile bilgi verilecektir.

dertyorgunu

Üye
    Konu Sahibi
scknsckn efendim aynen öyle hattımdan 20 TL düştü. Fakat dikkat ettiyseniz, 20 Eylül sonrası katılımlar için aylık nar alımınız ile eş zamanlı olarak hattınıza yüklenecek, yüklendiğinde sms ile bilgi verilecektir. yazıyor. Yani yükler yüklemez eş zamanlı olarak gelmesi gerekmiyormuydu ?

----------Eklendi @ 15:29:35 ---------- Yazıldı @ 15:19:22 ----------

scknsckn cevabın için teşekkür ediyorum. Dk lar şimdi geldi.
Konu kapatılabilir.
Saygılarımla,

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
scknsckn efendim aynen öyle hattımdan 20 TL düştü. Fakat dikkat ettiyseniz, 20 Eylül sonrası katılımlar için aylık nar alımınız ile eş zamanlı olarak hattınıza yüklenecek, yüklendiğinde sms ile bilgi verilecektir. yazıyor. Yani yükler yüklemez eş zamanlı olarak gelmesi gerekmiyormuydu ?

----------Eklendi @ 15:29:35 ---------- Yazıldı @ 15:19:22 ----------

scknsckn cevabın için teşekkür ediyorum. Dk lar şimdi geldi.
Konu kapatılabilir.
Saygılarımla,

Tamam arkadaşım sorun çözülmesine sevindim :) iyi günlerde kullan dakikalarını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt