Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar yardım edin
Teli joikuspot programıyla wifi noktasına dönusturdum ama pc gormuyo teli yardım edin pcdemi sorun var teldemi
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
pc masaüstü mü laptop mu?
.Kerasus.
Üye
Konu Sahibi
laptop
_ardaa
Üye
Biraz eski bir modelse olabilir adhoc denilen bir ağ oluşturuyor jukiospot, bu ağı maalesef her ağ kartı tanımıyor, yada hot spot yayınlarını almayacak şekilde ayarlanmıştır, wi-fi gelişmiş ayarlarından açabilirsin sanırım.
eski bir model deil 2gb ram var windows 7 ultimate ayrıca
_ardaa
Üye
Windows'un kendi wi-fi uygulamasını kullanıyorsan, saatin yanında ki wi-fi simgesine sağ tıkla wi-fi ağlarını listele seçeneğini seç açılan pencerede sol tarafta olması lazım gelişmiş ayarları değiştir diye yazar oradan gelişmiş kısmında bilgisayardan bilgisayara ağ seçeneğini seçeceksin(tabi bu anlattığım winXP için sonra ki sürümlerde ayarların yeri başka yerde olabilir hatırlamıyorum şuan).
şu video işine yarayabilir, yada mobilsen alttaki link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
E_yedi
Üye
arkadasım bununla uğrasacagına telefonu usb kablosu ıle pc ye bagla ovi suiti pc ye kur rahatca gır. Jokspt tm hzla baglanmıyor. Pc ye baglarsan bırz hızlı olur tabıkı
arkadasım bununla uğrasacagına telefonu usb kablosu ıle pc ye bagla ovi suiti pc ye kur rahatca gır. Jokspt tm hzla baglanmıyor. Pc ye baglarsan bırz hızlı olur tabıkı