Arkadaslar yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardım edin
Teli joikuspot programıyla wifi noktasına dönusturdum ama pc gormuyo teli yardım edin pcdemi sorun var teldemi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pc masaüstü mü laptop mu?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
laptop

_ardaa

_ardaa

Üye
Biraz eski bir modelse olabilir adhoc denilen bir ağ oluşturuyor jukiospot, bu ağı maalesef her ağ kartı tanımıyor, yada hot spot yayınlarını almayacak şekilde ayarlanmıştır, wi-fi gelişmiş ayarlarından açabilirsin sanırım.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
wifi gelişmiş ayarlarını nasıl bulcam

---------- Eklendi @ 14:11:56 ---------- Yazıldı @ 14:11:06 ----------

eski bir model deil 2gb ram var windows 7 ultimate ayrıca

_ardaa

_ardaa

Üye
Windows'un kendi wi-fi uygulamasını kullanıyorsan, saatin yanında ki wi-fi simgesine sağ tıkla wi-fi ağlarını listele seçeneğini seç açılan pencerede sol tarafta olması lazım gelişmiş ayarları değiştir diye yazar oradan gelişmiş kısmında bilgisayardan bilgisayara ağ seçeneğini seçeceksin(tabi bu anlattığım winXP için sonra ki sürümlerde ayarların yeri başka yerde olabilir hatırlamıyorum şuan).

---------- Eklendi @ 14:14:37 ---------- Yazıldı @ 14:13:17 ----------

şu video işine yarayabilir, yada mobilsen alttaki link

E_yedi

Üye
arkadasım bununla uğrasacagına telefonu usb kablosu ıle pc ye bagla ovi suiti pc ye kur rahatca gır. Jokspt tm hzla baglanmıyor. Pc ye baglarsan bırz hızlı olur tabıkı

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
saol denicem

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bununla uğrasacagına telefonu usb kablosu ıle pc ye bagla ovi suiti pc ye kur rahatca gır. Jokspt tm hzla baglanmıyor. Pc ye baglarsan bırz hızlı olur tabıkı

dedigin seyi denedim zaten arkadasım baglantı saglandıktan5-10 saniye sonra baglanti kesilmedigi halde baglanmamaya baslıyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
usb den sadece hattında net varsa bağlanır

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia suite beta sürümse ondan da olabilir.. Teli pc ye bağla modem olarak kullan modunu seç.

aleranol

aleranol

Üye
eğer o da olmazsa nokia suite yerine pc suiteyi kullan eski sürümün modem özelliği çok daha rahat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt