arkadaşlar yardım edin!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edin!!
ideos x5 e oyun yüklerden apk yı telefon hafızasına atıp yükledikten sonra sd dosyasınıda telefon hafızasına atabilirmiyiz?? YARDIM EDİNNN!!!!!!!!

baranselona

baranselona

Üye
hayır olmaz diye biliyorum çünkü adı üstünde sd dosyası telefonun kendi internal sd sini oyunlar görmüyor otomatik sd karta dosya oluşturuyor...

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
niye olmasın ki?? yani apk yi yükleyeceksin ondan sonra sd dosyasını hafıza kartının doğru yerine kopyalarsan oyun bi daha download yapmadan açılır..

baranselona

baranselona

Üye
niye olmasın ki?? yani apk yi yükleyeceksin ondan sonra sd dosyasını hafıza kartının doğru yerine kopyalarsan oyun bi daha download yapmadan açılır..

arkadaşın sorununu okumamşsınız yada anlamamışsınız lütfen arkadaşın sorduğu soruyu bikez daha okuyun sd dosyasını telefon hafızasına atarsam diyor...

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
ben doğru okudum.. arkadaş normalde hafıza kartına atılması gereken şeyi telefon hafızasına atabilrmiyim diyor anladıgım kadarıyla.. bende neden olmasın ki.. normalde hafıza kartında doğru yere attıgın zaman çalışıyorsa aynı şeyi telefon hafızası içinde yapabilir bence.. sadece neden olmasın dedim...

baranselona

baranselona

Üye
ben doğru okudum.. arkadaş normalde hafıza kartına atılması gereken şeyi telefon hafızasına atabilrmiyim diyor anladıgım kadarıyla.. bende neden olmasın ki.. normalde hafıza kartında doğru yere attıgın zaman çalışıyorsa aynı şeyi telefon hafızası içinde yapabilir bence.. sadece neden olmasın dedim...

siz "neden olmasın ki yani apk yi yükleyeceksin ondan sonra sd dosyasını "hafıza kartı"nın doğru yerine kopyalarsan " demişsiniz(yada yanlış yazmışsınız-anlamışım) ama arkadaş telefon hafızasına diyor.

huawei ideos x5 in 2 GB internal kartı bulunmakta ve ek olarakta 32 GB sd kartınıda ayrıca takabiliyorsunuz telefona bir hafıza kartı takarsanız hem hafıza kartı hemde internal kart hafızası aynı anda kullanılıyor ama siz oyunun dosyasını internal sd ye atsanızda oyun otomatik olarak sd karta gameloft vb.. diye klasör oluşturur ve dosyalarınızı buraya atmanız yada indirmeniz gerekir... oyunlar hem internal hemde normal sd kartı bir arada okumaz sadece birisini okur sd kart takılıysa sd karttakini hiç hafıza kartı takılı değilse internal kartındakini okuyor benim x5 te... yoksa tabiiki hafıza kartı takılı değilse sd dosyaları 2GB lık hafızaya kayıt olur... ama bir sd takınca sd kartına dosya oluşturmak isteyebilir vb.. hatalara sebep olabilir

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sd dosyalarını telefon hafızasına kaydedebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt