arkadaşlar yardım edin opera mini eski sürümünü nerden indirebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edin opera mini eski sürümünü nerden indirebilirim
arkadaşlar tel n73 opera mini next 7.0 kullanıyordum bu next in bi özelliğide operadan çıkıp geri girdikten sonra kaldığın sayfayı gösteriyor düneyin yanlışlıkla sürümü yükselttim 7.0 289 kullanıyordum yüksektince 7.0 299 oldu şimdi sorum eski sürümü nerden bulabilirim yardım eden etmeyen herkese teşekkürler

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
DreaMagiC kardeşim çok sağol ALLAH razı olsun çok yardımcı oldun

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Mc Demir

Mc Demir

Üye
Opera Mini Next sürümünde çıkarkenki sayfayı kayıt ediyo bi sonraki girişinizde en son girilen sayfa geliyor ama Opera Mini 7 sürümünde bu özellik mevcut değil

- - - Eklendi - - -

Opera Mini Next sürümünde çıkarkenki sayfayı kayıt ediyo bi sonraki girişinizde en son girilen sayfa geliyor ama Opera Mini 7 sürümünde bu özellik mevcut değil

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
alttakı gezinme çubuğundan iki pencere olan simgeyi tıklayıp * işaretli olanı kapatırsan tekrar açışında ana menuye döner.

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
saolun var olun

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
DreaMagiC kardeşim çok sağol ALLAH razı olsun çok yardımcı oldun
Allah senden de razı olsun kardeşim sende saol yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) O kadar insana yardım etmeye çalıştım ama senin gibi içten Allah razı olsun diyene rast gelmedim tekrar saol kardeşim.

femtv

Üye
sil tekrar yükle

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
varlığın yeter valla basit bi sorun gibi gözüküyordu ama benim için çok önemliydi gerçekten böyle sorunlarda senin gibi yardımcı olan insanlara bi teşekkürü az bile görüyorlarsa diyecek bişey bulamıyorum tekrar sağol ALLAH işini gücünü rast getirsin

- - - Eklendi - - -

varlığın yeter valla basit bi sorun gibi gözüküyordu ama benim için çok önemliydi gerçekten böyle sorunlarda senin gibi yardımcı olan insanlara bi teşekkürü az bile görüyorlarsa diyecek bişey bulamıyorum tekrar sağol ALLAH işini gücünü rast getirsin kardeşim

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

Hasan

Üye
Opera mini v7.0

opera next

- - - Eklendi - - -

opera mini next ile aynı sanki :hmmm

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini v7.0

opera next

- - - Eklendi - - -

opera mini next ile aynı sanki :hmmm
sagol kardes gerek kalmadı yukledim yardımın için tekrar tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt