opera kafayı yedi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
opera kafayı yedi yardım
arkadaşlar opera mini 7.0 next kullanıyordum hiç bir sorun yoktu son zamanlarda çıkış tuşuna basıyom operadan çıkmıyor bi de geçmişi göstermiyor yardım edebilecek olan varmı

AHKE

AHKE

Üye
opera cok sorun cıkarmaya basladı bendede bi suru sorun var cozemedım

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bende operanın 7 olanı yukledım bendede kendi kendı cıkıyordu bende sıldım 1 degıl 2 degıl baktım hep aynı sorun bende eskı surumu yanı 6.5 olanı tekrar gerı yukledım sımdı takır takır calısıyor
sana tavsıyem 6.5 olanı yukle

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
opera next daha iyi eskiden bende 6.5 vardı iyi çalışıyordu da next te çıkıp girdimi yine kaldığı yerden devam ediyor ya orası güzel

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Bende de üstte Google aramaya yazdığım zaman öneriler gelmiyor.Bu son sürüm iyice sapıttı.

Corrupt

Corrupt

Üye
Hatanız var.
Opera son sürümde google yok yandex var .d ben şu an en son sürümü kullanıyorum hata felan vermiyor.

fnldstntn

Üye
çerezleri ve geçmişi silin...

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
opera next sorun veriyor ama çıkış tuşuna basıyorum çıkmıyor

Corrupt

Corrupt

Üye
bak bayram çıkmış hala opera next kullanıyosun gelmiş burda bize konuşuyosun git mini.opera.com dan opera next olmayan mini 7 lndir.
Opera next geliştirici sürümüydü . ondan sonra 3 tane güncelleme geldi.
Sürüm kontrolü yap

bayramalex

bayramalex

Üye
    Konu Sahibi
next kullanıyorum ama sebebi var next e çıkıp tekrar girdiğim zaman kaldığım siteler olduğu gibi duruyor ama diyer sürümlerde böyle birşey yok eğer varsa şöyle yükleyek

Corrupt

Corrupt

Üye
next kullanıyorum ama sebebi var next e çıkıp tekrar girdiğim zaman kaldığım siteler olduğu gibi duruyor ama diyer sürümlerde böyle birşey yok eğer varsa şöyle yükleyek

Geçmişten tıklarsın ben öyle yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt