arkadaşlar yardım edin... flv ve wriless hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edin... flv ve wriless hakkında
arkadaşlar c6-01 suite ile belle kurdum hiç bir sorun yaşamadan bitti güncelleme ancak belle açıldıktan sonra iki sorun var
1. flv dosyalarını açmıyor
2. wriless durmadan kopup bağlanıyor.
3.telefondan format attım bu sefer hiç bir uygulama yükleyemiyorum mağaza da dahil olduğu gibi kaldı

tekrar suite ile güncelledim uygulamaları yüklüyorum ama flv ve wireless sorunu devam ediyor

aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık anlamadım gitti

_ardaa

_ardaa

Üye
flv dosyalarına birşey yapamazsın maalesef ki oynatmıyor çok nadir 100 taneden belki 1 tanesini oynatıyor
aynı şekilde avi dosyalarında da sorun var %50'sini oynatıyor eskiden bu oranlar %99'du, acil bir güncelleme gerekiyor videolar için.

Wi-fi ağına birşey diyemem hard format attıysan sorun çıkması olasıdır, sadece rehber ajanda vb önemli bilgilerini yedekle soft format at belle'yi tekrar yükle.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
soft dediğin *7730# mi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft dediğin *7730# mi

aynen

----------Eklendi @ 01:32:18 ---------- Yazıldı @ 01:21:28 ----------

magaza yokmu

----------Eklendi @ 01:35:16 ---------- Yazıldı @ 01:32:18 ----------

mağaza yokmu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mağaza var ama hard format atarsam mağaza yüklemesinde hata veriyor bu sefer her türlü tıkanıyorsun

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
yav bende belle yükledim ama flv videları açmıyor doğru nasıl yaparız bu işi flash lite sürümü güncellenince kodek mi desteklemiyor bu nokıa da anlamadım gitti yav

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Dosya yöneticisine gir orada videolar yüklediğin klasörden flv dosyası destekleyen videoya tıkla açılıyor ...flv dosyaları galeride gözükmüyor

_ardaa

_ardaa

Üye
dosya yöneticisi de açmıyor flv videolarını

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belleli telefona soft attım soft dediğiniz şey fabrika ayarlarına almak gibi birşey tekrar güncelledim sorun aynı devam ediyor flv dosyalarını açmıyor % 90 açmıyor mp4 lerde en sağda yeşilimsi satır yukardan aşağı doğru wirelles te kafasına göre bağlanıyor kopuyor stabil değil geri kalan her şey düzgün bu ana ekranda da rss göstermemesi kötü olmuş bide batarya yüzdesi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navifirmden c6 belle dosyalarını iindirdim boyutu 318 mb zaten aynı dosyaları indiriyor bilgisayardaki konumu C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-718 girin göreceksiniz boyutuları aynı (318 mb) naviden indirdiğiniz dosyaları bu dizine atın aynı şekilde ovi suite ile tekrar güncelleyin sonuç aynı olacaktır phonixe gerek yok

----------Eklendi @ 14:17:32 ---------- Yazıldı @ 14:13:00 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-flv-video-sorunu-muhtemel-cozumu-600656.html

şu konuya bak istersen bende aynı sorunları yaşıyorum Nokia Destek hattı çözeceğini söyledi.

konuya baktım çözeceklerini iddia etmişler ama sonuç yok
bende iddia ediyorum seneye başbakan olacağım :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Yok eleman birkaç işlem yaptırmam gerekiyor dedi benime yanımda başka telefon yoktu diye kaldı yoksa çözeceğini iddia etti, sen çözdün mü peki nasıl çözdün.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her yolu denedim soft format nokia suite phonix ayrı ayrı naviden 4 kere fw indirdim başka bilgisayarda denedim hart attım hafıza kartsız da denedim sonuç aynı flv videolarda ve avilerde sorun. bazı arkadaşlar flv nin düzgün çalıştığını iddia ediyor web tarayıcısından youtube açıp orda ki video ları gösterip aldanmayın flv dosyasını indirin direk teleatın bide öyle deneyin göreceksiniz annada çalışan klip arşivim bellede hiç birini açmadı avilerde sıkıntılı wifide stabil değil

bymodifieci

Üye
Afedersiniz arkadaşlar bağışlayın n*h çözerler bu gidişle :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Afedersiniz arkadaşlar bağışlayın n*h çözerler bu gidişle :D

:) çözerlerde ne zaman o bilinmiyor xp den vistaya geçmiş gibi hissediyorum görsellik süper ama yazılım dandik win7 çıkması gerek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...