Arkadaşlar Yardım edebilirmisiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım edebilirmisiniz??
Ya arkadaşın bir sitesi war

herşeyi tmm sade Tasarım yoq bana söledi işte tasarım yaparmısın die...Bende Bütün programlar war ama tasarım yapmak çoq zor:(:( yardım edebilirmisinnn...

nasıl yapılıoo Amacımız Forum sitesi we Anasayfalıı olcak..

Maxicep gibi bişe ama bu Rockla ilgili olcak:)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
hazır forum scriptleri var bunları kullanabilirsin.
ama biraz da webmasterlıktan çakman lazım yada kodlara çok yabancı olmaman lazım ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
izninle aglamak istiom abi

:agla:agla:agla:agla

Sitemiz war ama tasarım yapamıoz :(:(

bende Bazı programlar war ama :(:( biraz ugraştım az da olsa yapabildim gibi bişe

DefectoR

Üye
Öncelikle web sitesi yapmanın mantelitesini kavraman gerekir sonra ise kodları öğren sonrasında tasarım programları ki bu dreamwaver ya da frontpage değil photoshop ya da corel draw oluyor, daha sonrasında ise düzenleme programları dreamwaver ve front page gibi programları bilmen lazım, forum kuracaksan hazır script kullanırsın bunun için de kodları bilmen lazım az biraz ;)

yzbey

Üye
Öncelikle web sitesi yapmanın mantelitesini kavraman gerekir sonra ise kodları öğren sonrasında tasarım programları ki bu dreamwaver ya da frontpage değil photoshop ya da corel draw oluyor, daha sonrasında ise düzenleme programları dreamwaver ve front page gibi programları bilmen lazım, forum kuracaksan hazır script kullanırsın bunun için de kodları bilmen lazım az biraz ;)

:yuru:yuru:yuru Bende aynı seyleri dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt