İnşallah daha iyi yerlere geliriz ülke olarak .Vallahi dediğim gidi 30000 tl küsura alcaksınız burda en az 95000 bin (ikinci el)
şaka gibi yani![]()
Var ama ekran kartını yaktımHocam haklısınız zaten Türkiye de laptoplar oldukça pahalı ve pek bi performansları yok ama laptoplara 10000 falan vermedikçe iş yapacağını düşünmüyorum.Arkadaşın Low 1280*720 oynaması zaten normal laptop çözünürlüğüde 1366x768 Mis gibi.
Sizde masaüstü var mı ?

Yazık olmuş vallahiVar ama ekran kartını yaktım![]()
HD5670 bios mod çipi yaktı kart sağlam vBios çipinde arıza var,ilk başta herşey sağlamdı modladığım biosu flaşladıktan sonra kartın biosu göçtü yanma durumu falan söz konusu değildi,ms-dos dan körü körüne flaş atmayı denedim fakat kartı görmüyordu flashtool internette bir iki araştırma yaptım 1+8 pin yöntemi var bu iki pin arasına kablo atıp lehimleyince görüyomuş.Bende öyle yaptım görüntü gelmedi tabi körü körüne attım biosu fakat flaşlamadan önce kabloyu kesmek gerekiyomuş reboot atar atmaz çatır çatır ses geldi ve makine kendini kapattı.Ne geldiyse overclock sevdası yüzünden geliyor başımaYazık olmuş vallahi
Markası neydi ?
ama yedekte 2 kartım daha var hd3450,x1650 pro şuan 3450 yi kullanıyorum gine %25 civarı overclock yaptım Pmod yapmayı düşünüyorum buna 
Bekliyorum. Performansi hakkinda beni de haberdar edersen sevinirim.Arkadaslar butun ekipmanlar tamam sadece laptop kaldi oda yarin geliyor Allah nasip ederse
Tamam kardesim,bugun.kurcaz.insallahBekliyorum. Performansi hakkinda beni de haberdar edersen sevinirim.
Arkadaşlar Bi Kombinasyon Yaptım Ve şuan Almanyadayım Pazar Dönücem En Karlı Kombinasyonu Yapmaya Çalıştım Yorumları Alabilirmiyim.
Asus X550JK-XO012D 4GB RAMli Notebook =1700TL
8GB 1600Mhz ddr3l Ram =80 Euro(220TL)
Cooler Master Siyah NotePal U3 (FAN) =30 Euro(85TL)
Kingston HyperX SH103S3 dahili SSD sabit disk 240GB =117 Euro (326TL)
+
----------------------------------------------------------------------------------
=2331TL
Böyle Bir Bilgisayar Kombinasyonu Yaptım.Sizce Güzelmi.
SSD yi Harddisk Yerine
Harddiski ise DVD ROM yerine Takıcam.
Yorumlarınız çok önemli[]
Hac ben Emre aliagadanRAM Montajı Nasıl Yapılır ?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ram Almadıysan Lazım Olabilir![]()