Arkadaşlar Whats App ücretsiz olmuş.

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Whats App ücretsiz olmuş.
Arkadaşlar bugün Appstore'a girdim ve WhatsApp'ın ücretsiz olduğunu gördüm. İlgilenen arkadaşlar duyurulur. NOT: Arkadaşlar 2014'e kadar ücretsiz. 2014'den sonra yine ücretli olacak.

• Beğen
Tepkiler: frk uzn

frk uzn

frk uzn

Üye
Eyw bugün güncelleme gelmişti arkadaşımın hesabından indirmiştim onun şifresini istedi oda burda degil yapamadım sildim şimdi bedavaya kendi hesabımla indirdim. Teşekkürler

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Eyw bugün güncelleme gelmişti arkadaşımın hesabından indirmiştim onun şifresini istedi oda burda degil yapamadım sildim şimdi bedavaya kendi hesabımla indirdim. Teşekkürler

Şimdi bazı sitelerden 2013'ün sonuna kadar ücretsiz olduğunu duydum. Sonra yine paralı olacakmış.

frk uzn

frk uzn

Üye
burda ömür boyu yazıyor

Peocawe

Peocawe

Üye
baya eskiden de ücretsiz olmuştu ve indirmiştim. Yani ücretli de olsa ücretsizde olsa bana fark etmiyor, istediğim gibi indirebiliyorum ben. :ehe

DerMeister

DerMeister

Üye
vay arkadaş 2 hafta önce ücretli indirdik şansa bak

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar bu ucretsız ındırme sadece kısa surelıgıne onemlı olan guncelleme geldıgın de telefonun da yukluysw ozaman omur boyu kullanabılırsın bedava

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar WhatsApp iOS işletim sisteminde artık yıllık ücret alarak çalışacak. Bilginize.

phasan

phasan

Üye
Bazı arkadaslarda paralı bazılarında omur boyu beleş

Üst Alt