|| Arkadaşlar Vodafone'den avea'ya numara taşıyacağım, Önerilerinizi yazar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Arkadaşlar Vodafone'den avea'ya numara taşıyacağım, Önerilerinizi yazar mısınız?
Numaramı avea'ya taşıyacağım 500Dk+1000sms+1GB internet (19'Luk malum paket) için. Peki hangi tarifeye geçmeliyim? hangisi daha avantajlı yaş 24'ün altında önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
avea nın müşteri hizmetleri tam bir rezalet turkcell den geçtim ama bin pişman oldum üstelik senin bahsettiğin paket yüzünden bir türlü becerip hat tanımlaması yapadılar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
geç kardeşim ben 19'luk tarifeye geçtim 7 yıldır kullandığım vodafoneyı bırakıp interneti falan süper ama müşteri hizmetlerine berbat diyo arkadaşlar ben daha tanışmadığım için bişey diyemeyecegim :)

BUOIO

Üye
geç kardeşim ben 19'luk tarifeye geçtim 7 yıldır kullandığım vodafoneyı bırakıp interneti falan süper ama müşteri hizmetlerine berbat diyo arkadaşlar ben daha tanışmadığım için bişey diyemeyecegim :)

Eşimde vodafone bende avea var müşteri hizmetleri rezalet ötesi sana fırça atabilirler bana attılar ben sesimi yükseltince de "görümeleriniz kayıt altına alınıyor beyefendi dikkatinize çekeriz" diye tehdit ediyorlar tabi sizde daha çok çileden çıkıp bağırıyorsunuz. Vodofone ise müşteri odaklı çalışıyor, bayinin biri ile sudan bir sebebten tartıştım müşteri hizmetleri ayrı bayi ayrı özür diledi.
Ucuz diye kendini rencide ettirmek istiyorsan ucuz müşteri muamelesi görmek istiyorsan geç beni ilgilendirmez. Ben niyemi aveadayım hala, hattım kurumsal ve buna gebeyim dostum, onlarda bunu biliyor ve bizlere köpek gibi davranıyorlar.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
ben size bir tüyo vereyim o kadar arama rağmen geri dönüş yapmıyorlar taki şikayet sitesine şikayetimi yazdım anında dönüş yaptılar valla baya bir şaşırdım hatta oraya yazdığım sorun için aradık dediler demek ki biz bağırsakta onlara boş ancak şikayetle terbiye oluyorlar ben yönetimi buldum şikayet yaz seni arasınlar saatlerce onlara laf anlatmaya gerek yok :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt