Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ArkadaşLar Virus Programı ÖneriLerinizi İstiyorum Lütfen !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
St*
Üye
Konu Sahibi
ArkadaşLar Virus Programı ÖneriLerinizi İstiyorum Lütfen !
ArkadaşLar Ben Avast Free Antivirüsü Kullanıyorum ama Hiç memnun değiLim Sizin öneriLerinizi bekLiy0rum.
Mau5Trap
Üye
"BitDefender Antivirus" diye bişey var.Ben kullanmadım ama hakkında yapılan yorumlar olumlu.Fiyatıda 49 dolar.
St*
Üye
Konu Sahibi
Önerin için TeşekkürLer ama ben kullanıpta memnun kalnları soruyorum. Tekrar TeşekkürLer.
Evet antivirüs Kastdettim. Önerin için teşekkürler.
By_GaBLiN
Üye
Üstteki Arkadaşın Dediği Gibi Bitdefender En İyisi Ama Ben Avira Antivir Professional Kullanıyorum
akondd
Üye
ben eset 4 orjinali kullanıyorum çook memnunum
fnldstntn
Üye
Arkadaşım Kaspersky veya Avg internet security....ikiside mpkemmel....
Mau5Trap
Üye
Kullanıpta memnun kaldığım Kaspersky var.Onun dışında Eset Nod32 de çok iyi.Ama güncellemelerini sık yapmazsan hiç bir antivirüs seni kurtarmaz .
M.D.hakan
Üye
bende eset ss 4 kullanıyorum oldukça iyi ama daha iyisini istiyorsan norton kullan
evren991
Üye
eset smart security işini görür.
St*
Üye
Konu Sahibi
iLgiLendğnz için hepinze Teşekkür Ederim arkdaşLar.
furkan5800
Üye
kardeşim avast inernet secrutiy 6.1203 ***** paylaşırdım ama yasak ara bul
MeLih_061
Üye
Avast ' tan neden memnun değilsin ?
SilentOne
Üye
alıcaksın avira antivir premium yada ad avere 2011 2 si pc inde olsun vürüs girermez
aeercan66
Üye
arkadaşım esed nod 32 yükle bide ad aware yükle çok güzel olur sık sık ad aware ile taratmayı ihmal etme bide advanced system care var bunuda yükle tarat arada tertemiz olur merak etme çakışmıo programlar
delrico
Emekli Yönetici
ben şuan microsoft security essentials kullanıyorum tavsiye ederim
Karanlık97
Üye
Malware-bytes Anti Malware benim 500 GB lik arşivimi kurtardı daha fazla söylememe gerek var mı?, bilmem ..