ArkadaşLar Virus Programı ÖneriLerinizi İstiyorum Lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
bende Kaspersky İnternet Security 2011 1 Yıllık Lisanslı var indirimdeyken almıştık 3pc için çok güzel koruyor kesinlikle tavsiye ederim yada Kaspersky Pure deneyebilirsiniz ben denemedim ama yorumlarının çoğu olumlu.

cemilerr

cemilerr

Üye
esed nod 32 ver.5 süper bi antivirüs programı tavsiye ederim..

denizgedik

denizgedik

Üye
Norton Internet Security 2011 . Kesinlikle şiddetle tavsiye ederim

cort0303

cort0303

Üye
avast 5 lisanslı var bende hemen yakalıyo geçit vermiyo

SHS

SHS

Üye
Nod32

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Eğer param yok diyorsan, gerçekten virüslerden sınırsız olarak korunmak istiyorsan, virüslerin bilgisayarındaki hiçbir ayarı değiştirmesini istemiyorsan; özetle adam gibi sınırsız ve ücretsiz bir antivirüs istiyorsan tek tavsiyem var: AVIRA ANTIVIR FREE ANTIVIRUS.

Öncelikle şunları yazayım:

Diğer ücretli antivirüslerin ücretsiz veya deneme sürümleri bitince *****, trial uzatma, sahte ****** girerek bilgisayarınızı çok büyük bir tehlike altına atıyorsunuz. Ayrıca virüs bilgisinin güncellenmesini engelliyorsunuz.

Tam 3 yıldır Avira kullanıyorum. Yemin ederim ki bugüne kadar bilgisayarıma tek virüs bulaşamadı. Geçen yaz Nortonu, ondan biraz daha evvel Karspersky'i denemiştim. İnan bana parayla satın almazsan virüsler için antivirüs programları bir engel teşkil etmiyor. Ayrıca aviranın kastığınıda görmedim. 3 yıldır habire bilgisayarımın parçalarını yeniliyorum. Performans herzaman ki gibi.

Kısaca: Ucuz etin yahnisi olmaz. Ücretsiz etin yahnisi olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Microsoftun kendi ücretsi virüs yazılımı olan Microsoft security esentials'ı kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Her türlü sakıncalı içeriği bulabiliyor Ayrıca kasma yapmıyor kesinlikle
Ama yok illa adı olan birşey kullancam dersen Eset nod32 öneririm :oke:

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Arkadaşım öncelikle şunu belirtmek istiyorum nod32 denilen virus koruyucusu güzel bir koruyucudur fakatt bu virus koruyucusu düşük sistemli (eski) bilgisayarlar için daha çok kullanılır çünkü bilgisayarınızı kasmaz en önemli özelliğide budur aam sizin 2gb dan fazla raminiz benim gibi kaspersky kullanın derim unutmayın nod32 kasan pc ler için kullanılır ve çoğu virüsüde silemez bnm bundan önceki pc'm de o yukluydu adam akıllı solucandan başka virüs sildini görmedi ava akspersky yüklediimde çoğu virüsü rahat ca sildiğini gördüm (2gb dan fazla ram ın varsa kaspersky kullan)

asgz

asgz

Üye
Ben bilgisayarımda avira ücretsiz antivirüs, microsoft sec. essential ve comodo ücretsiz firewall kullanıyorum, çakışmıyor ve sistemi zorlamıyorlar. Her zaman otomatik güncelliyorlar bugüne kadar da bir sıkıntı yaşamadım

Incubus

Incubus

Üye
Kaspersky İnternet Security denemeni tavsiye ederim

kadolak31

kadolak31

Üye
kesinlikle kaspersky internet security 2012 kasperskydan şaşma :oke:

bydexer

bydexer

Üye
ben şuan microsoft security essentials kullanıyorum tavsiye ederim:oke:

Katılıyorum, bu antivirüsü hiç bir antivirüse değişmem ve kullanmanı şiddetle öneririm :oke:

----------Eklendi @ 23:31:55 ---------- Yazıldı @ 23:29:14 ----------

NiTr[O]gEn;4016861' Alıntı:
Microsoftun kendi ücretsi virüs yazılımı olan Microsoft security esentials'ı kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Her türlü sakıncalı içeriği bulabiliyor Ayrıca kasma yapmıyor kesinlikle
Ama yok illa adı olan birşey kullancam dersen Eset nod32 öneririm :oke:

Ben bilgisayarımda avira ücretsiz antivirüs, microsoft sec. essential ve comodo ücretsiz firewall kullanıyorum, çakışmıyor ve sistemi zorlamıyorlar. Her zaman otomatik güncelliyorlar bugüne kadar da bir sıkıntı yaşamadım

İşletim sistemin orjinalse kesinlikle ve sadece Microsoft Security Essentials kullan :oke:

greenmile

greenmile

Üye
Ücretli yazılım olarak NIS 2012 yi tavsiye ederim,ücretsiz de ise microsoft security essentials kullanılabilir

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şimdilik bu kadar öneri yeterlidir diye düşünüyorum. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt