Arkadaşlar Turkcell'de Kampuscell li olmadan 300 SMS hakkı olabilir mi ?Lütfen bi bakın.

Sponsorlu Bağlantılar

manisa451907

manisa451907

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Turkcell'de Kampuscell li olmadan 300 SMS hakkı olabilir mi ?Lütfen bi bakın.
Yha arkadaşlar ben bi Turkcell liyim.Ve hiç bir kampanyaya abone değilim.(Kampuscell vs.)Hiç bir kapmpanya ya üye olmadan sade Turkcell lilere de olabilir mi bu SMS 300 yazıp 2380'e göndermek?Lütfen bilen arkadaşlarımız cevap verirse çok iyi olur.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
2380 ücretsiz bir servis yani mesaj atmak ücretsiz,dene istersen oluyo mu olmuyo mu ;)(ayrıca bildiğim kadarıyla 2380numarası kampuscell abonelerine özel)

manisa451907

manisa451907

Üye
    Konu Sahibi
yha oFF.saoL kardeşim verdiğin cevap için denedim ama üzgünüz bu kampanyadan sadece bizbize kampuscell liler yararlanabiliyor dedi.Başka yok mu Sadece Turkcell liler için 100 sms bile olsa sade turkcell lilere yeter bana.Varsa yazarsan sevinirim kardeşim Tekrar TEŞEKKÜRLER...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarıyla öyle bir kampanya yok..Ayrıca avatarda yaşça küçük birine benziyorsun,diyeceğim şu hattın gerçek sahibinin nüfus cüzdanı ile turkcell bayisine git 2 tl ye kampuse geç...Eğer bunları yapmak istemiyorsan Turkcell müşteri hizmetlerini ara (4440532-4440535-4440530)ve kampuscell'e geçmek istediğini soyle ve kampuscell'li ol ve bu sms kampanyalarından faydalan ..

manisa451907

manisa451907

Üye
    Konu Sahibi
eed yaşım 15 biliyorum benden büyük oldğunu.Sadece dil alışkanlığı.Biliyorum da Kampus e geçmeyi.Benim peder izin vermiyor.Telefonu elinden düşürmessin diyor.:)maalesef yapcak bişi yok o zmn gidicek kontörler 1 Sms/2 Kntör:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarıyla öyle bir kampanya yok..Ayrıca avatarda yaşça küçük birine benziyorsun,diyeceğim şu hattın gerçek sahibinin nüfus cüzdanı ile turkcell bayisine git 2 tl ye kampuse geç...Eğer bunları yapmak istemiyorsan Turkcell müşteri hizmetlerini ara (4440532-4440535-4440530)ve kampuscell'e geçmek istediğini soyle ve kampuscell'li ol ve bu sms kampanyalarından faydalan ..

piri.reis

piri.reis

Üye
sadece turkcellilere gönderebeileceğin 10.000 sms 35 kontöre satın almak için aylık yaz 2222ye gönder.

manisa451907

manisa451907

Üye
    Konu Sahibi
sadece turkcellilere gönderebeileceğin 10.000 sms 35 kontöre satın almak için aylık yaz 2222ye gönder.
SaoL arkadaşım.Onuda bugün reklamlarda gördüm onu yapıcam.Yinede saoL söylediğin için.:oke:

Üst Alt