arkadaşlar teleservice ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teleservice ile ilgili
arkadaşlar ben telefonumu teleserviceye vermiştim ve bugün yapılmış kargoyla ankaraya gönderiyorlarmış fakat tamir bilgisinde şöyle bir yazı var bu nedemek "CIHAZIN EKRANINDA ASIRI TOZLANMADAN DOLAYI KALICI LEKELER, OLUSMUSTUR. BU LEKELER KULLANICI KAYNAKLI OLUP ISTENILDIGI, TAKDIRDE UCRETLI DEGISIM GERCEKLESTIRILIR.." ben telefonumu onlara verdiğimde hiç böylebir leke yoktu bu leke nasıl birşeydir sizce. ve ücretli değişim ne oluyor onuda anlamadım anlatırsanız çok sevinirim.

benighted

benighted

Üye
sanirim telefonun ekrarinina zamanla toz kacmis ve bunlar orada leke birakmis ve bunun sizin hataniz oldugunu tamirinin de ekranin degistirilerek yapilacagini ve hata sizden kaynaklandigindan garanti kapsamina girdiginden tamiri ucretli olacagindan bahsetmis.ama kardesim bunu kesinlikle yeme yani yok oyle birsey senin demenden anliyorumki ''oyle bir sey yok tu'' demissin. Bunu serviste yapmislardir hep oluyor telefonunu alirken hicbir kagidi imzalama ve ucretsiz ekranin degismesini talep et cunku sen zaten servise verirken boyle birsey olmadigini soyle.tabi sen bunlari ilk soylediginde olumsuz cevap verecekler bundan sonra sana dusen cirkeflesmektir ki ulkemizde hakkimizi almamiz icin basarili olan tek yol tuketici haklarina basvur elinden gelni yap ama boyle birsey icin ucret odeme seni haksiz yere soymalarina izin verme.

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
tamam para verip yaptırmayacağım fakat dokunmatiğe nasıl toz kaçıor anlamdım

Dumbledore

Dumbledore

Üye
C6-01de ekranın köşelerinde biraz açıklık var.Benimde oralarda hafif tozlar vardı.Kağıt gibi ince bir şeyle çıkarmıştım.Verdiğinde sorun yoksa arkadaşın dediği gibi böyle bir şey yoktu.Siz yaptınız vs deyip hakkını ara artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...