Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonuma böyle mesajlar geliyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kagankao
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonuma böyle mesajlar geliyor
Arkadaşlar sabahtan beri ikidir böyle mesajlar geliyor bilgisi olan varmı
kcsoft
Üye
oupeng yüklümü sende bende yüklü banada bazen geliyor aynından
kagankao
Üye
Konu Sahibi
Hayır yüklü değil acaip rahatsız etti bu mesajlar beni
___kaptan___
Üye
son yüklediğiniz uygulamalar ile ilgili olabilir
kagankao
Üye
Konu Sahibi
Ya zaten herseyi google playdan yukluyorum anlam veremedim
kcsoft
Üye
Buraxlive
Üye
son yuklediginiz uygulamayla ilgili. Onu bulup kaldırırsanız sorun ortadan kalkar
___kaptan___
Üye
Daha çok oupeng tarayıcısından kaynaklı gibi ama o yüklü değil diyosunuz bilemedim yani
TheLastWarrior
Üye
Znxtan veya benzeri herhangi bir python programı varsa ondan kaynaklanıyordur çünkü çin ürünü normalde phyton uygulamaların çoğu
bıldırım geldıgınde gelen mesajın ustune basılı tut..hangı pro ya aıt oldugunu gosterır..
aşikar53
Üye
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AdAway bu programı yükle root istiyormu bilmiyorum ama ben yükledim artık reklamlar gelmiyor artık
rot istiyor denendi
-Emre
Üye
Live Wallpaper şaka sesleri gibi programların gereksiz reklamları. uygulamalarınizi kontrol edip kalitesiz olanları silin hatta yüklü uygulamaların listesini paylasirsaniz hangisi olduğunu söyleyebiliriz
skywalker06
Üye
Google Playden indirdiğin son uygulamalardan biri reklam yapıyor banada başka reklamlar geliyordu son indirdiğim uygulamayı sildim bir daha gelmedi