Arkadaşlar telefona film atmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefona film atmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
5300'm var. Telefonuma film atmak istiyorum 2 gblik hafıza kartı var pc suitte küçültüldüğünde bi cd 150 mb yer kaplıyo bunun daha düşüğü pc suitle olmuyo. eğer güzel bi kaç filminiz varsa bana verebilir misiniz.???:naughty: Herkese slm bu arada. kendinize iyi bakın dostlar...

enes442

enes442

Üye
valla cepte filmi napcan pc de izle . ayrıca 2 gb hafıza kartı varsa kücültmeye gerek yok 1 film 1.3 gb civarı

yxL

yxL

Üye
bencede yaa cepte fiLm zor oLmazmı yaa :D hem şarj oLayını nasıL haLLetcn kardeş?? varmı öLe süper bi batarya???

Fatalfury

Üye
Ben Prison Break diye filmin 1 bölümünü attım ses geliyordu ama görüntü yok. Zaten film mp4 görünüyor ama pc den açarken media player classic ile açıyodum

enes442

enes442

Üye
onu bi video olarak acarsan hem ses hem görüntü gelir bence sen bi yerde yanlıs yapmıssın

ardesa

ardesa

Üye
denemedim hiç ama total video converter diye bir program var onu al kur ve sonra filmi 3gp olarak convertle. telefonu bilgisayara bağladıktan sonra veri transfer modunu seç telefondan.öyle deyince zaten hafıza kartının açıldığını göreceksin işte sürükle filmi ve bırak işte bu kadar(daha önce kısa video atmıştım ordan aklımda kaldı takıldığın yer varsa sorabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olurum)

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar film izlemek çok zevkli oluyo telefondan. şarj sorunu var doğru ama pcnin olmadığı yerde çok faydalı. ben nokianın pc suit programıyla küçültüp de atıyorum. arkadaşım bana daha da fazla küçültebileceğin programlar var dedi. ama onu bulamıyorum şu anda o yüzden sordum size. eğer öle bi program varsa bana vermeniz mümkün olur mu acaba(3gp yapcak videoyu)

ardesa

ardesa

Üye
total video converter ben kullanıyorum internetten ara eminim çok kolay ulaşacaksın.tamindirde falan var.

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol kardeş. bi bakayım.

dallaspage

dallaspage

Üye
Bi tane Converter indircen ...
Onla 3gp ye çeviricen ...

judelav

judelav

Üye
bulamaz isen ben sana bulurum kardeş haberin olsun

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
judelav===) help

beyzade76

Üye
ark ımtoo var video dönüştürücü istedğin videoyu 3gp çevirebilirisn indir dene

yurddas58400

yurddas58400

Üye
ya
arkadasım cepte filim ii oluyo ama izlemediğin fillim olsun ben mesela 6230 i ye tokyo drifti attım tamamını. total converter 3gp proğramı ile bunu yaparsın ama card reader ın olursa cabuk olur kib aeo byyyyy:oke:

byram_12

Üye
ARKADAŞIM İZLEYEBİLİRSİN IMTOO ADLI 3GP ÇEVİRİCİ PROGRAM VAR BURADAN FARKLI ŞEKİLDE UZANTILI FORMAT VAR FAKAT PROGRAMI İNDİRİRKEN fll olarak İNDİR EĞER DEMO HALDE KULLANIRSAN YARIDA KESER FİLMİ BEN KULLANIYORUM ÇOK DA MEMNUNUM...buyur arkadaşım programı seralli olarak burdan bulabilirsin :yuru yaww fll yazan yere f nin yerine u koy burada yazmıyo anlamadım daha yeni üyeyim

saklap

Üye
free video converter die bi program var çok güzel

ayrıca quick media converter da her türlü ses ve video formatını her türlü ses ve video formatına
çevirir

ofl

ofl

Üye
ben aldığım tüm filmleri telimde izliyom elinde 3-4 film var ama nası siteye koycamı bilimiyom bu arada jarz bi film izlemekle bitmez sölim:oke:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Allok 3gp Converter programını indir. Filmleri 3gp yada mp4 formatına çevir bu programla. Çevirirken uzantıyı ve ekran boyutlarını iyi ayarla. Mesela ben 6300 için film çevirdiğimde eğer görüntü ve ses özelliklerini yükseltirsem bu sefer telefonda takılma yapıyor. Bu da telefonla ilgili bişey. Ram yetmiyor yani. 5300 bu konuda nasıl bilmiyorum.

Bence şu yolu izle. Dediğim programı indir. Kurduktan sonra internetten ****** number ve kullanıcı adını bul ve register yap. Yoksa sadece 5 dk'lık bir görüntüyü convert eder. Register yaptıktan sonra internetten 1-2 dakikalık bir görüntü indir. Sonra bunu değişik uzantı, ekran ve ses özelliklerini deneyerek convert et. telefonda izle. Görüntü ve ses takılmadan en iyi izleme seçeneğini bulduğunda diğer filmlerini de bu ayarlara göre convert et.

Ben buraya bir film yüklemiştim. Efsana Avcısı 2 filmin ismi. Benim mesajlarımın arasında arattırabilirsin.

------------

6300 için kullandığın convert programı ve ayarları

Allok 3GP Video Converter
Uzantı: MP4-MPEG4 Video Format (*.mp4)
Video Quality: Superb
Video Codec: mpeg4
Resulation: 176X120 yada 176X144 QCIF
Framerate: 14.985 fps (çok önemli değil sanırım bu ayar)
Aspect Ratio: 4:3 (diğerlerini de deneyebilirsiniz)
Audio Quality: 64 kbps
Audio Codec: mpeg4aac
Channels : 2 Channels Stereo
Sample Rate: 32000 Hz
Volume: %150 yada %200

-----------
Eğer 3GP olarak convert etmek istiyorsanız

Uzantı: 3GP - (H.263 AAC) 3GPP Format (*.3gp)
Ekran boyutu için yine 176X120 yada 176X144 QCIF deneyin
Video kalitesi: High
Ses kalitesini de telefonunuzun kaldırabildiği kadar yükseltebilirsiniz.

Yukarda yazdığım ekran ayarları 240X320 ekran boyutuna sahip telefonlar için geçerli. 5300'ın ekran boyutu nedir bilmiyorum. Deneyerek bulabilirsiniz.

LORDSNAKE01

Üye
arkadasşım soruna cevap vermeye yetişe bildiysem ne mutlu
total video converter3,12 indir bu adresten ve oradan hallede bilirsin sadece filmleri 70 mb civarına getiriyor
hadi sana kolay gelsin
yapamazsan bana mesaj at

fethullah2353

fethullah2353

Üye
arkadaş vdownloader indir orada her formatta dlim indirebilirsin cep içinde var. 3gpp yap okadar o zaman tele atanilir izlersin...
bu programı sitesinden indirebilirsin

Üst Alt