TheLastRevolution Üye 98farom98' Alıntı: Arkadaşlar baya bi önce Z2 kullandım sattım şimdi ise aklımda Z3 NOTE 4 NEXUS 6 LG G3 32GB var hangisini almalıyım sizinde önerilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Nexus 6
98farom98' Alıntı: Arkadaşlar baya bi önce Z2 kullandım sattım şimdi ise aklımda Z3 NOTE 4 NEXUS 6 LG G3 32GB var hangisini almalıyım sizinde önerilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Nexus 6
98farom98 Üye Konu Sahibi heathrow' Alıntı: Onu sattığını söylemişsin. Şimdi ne kullanıyosun? Genişletmek için tıkla ... Şuanda nokıa c6-01 var
heathrow' Alıntı: Onu sattığını söylemişsin. Şimdi ne kullanıyosun? Genişletmek için tıkla ... Şuanda nokıa c6-01 var
Kingmortall Üye samsungdan uzak dur bikere lg g3 tam bir batarya katili nexus 6 derim ben z3 için bisey diyemiyorum kullanmadm henuz
samsungdan uzak dur bikere lg g3 tam bir batarya katili nexus 6 derim ben z3 için bisey diyemiyorum kullanmadm henuz
98farom98 Üye Konu Sahibi vatelim' Alıntı: Ascend p7 tavsiyem. Genişletmek için tıkla ... Ascend P7 düşünmüyorum
vatelim Üye 98farom98' Alıntı: Ascend P7 düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı gorsel ve ozellige 2000 tl fark odemeyi dusunuyosun ama
98farom98' Alıntı: Ascend P7 düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı gorsel ve ozellige 2000 tl fark odemeyi dusunuyosun ama